Latvijas iedzivotāji brīdina par krāpnieci sociālajā tīklā Facebook

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 15:28
 
Ilustratīvs attēls / F64
Lidijas meita sociālā tīkla “Facebook” sludinājumu lapā ievieto paziņojumu, ka vēlas iegādāties virtuves skapīšus. Pēc īsa brīža atsaukusies persona Laurita Beinor, piedāvājot iegādāties sev vairs nevajadzīgo virtuves iekārtu. Sacīts – darīts! Lidijas meita kopumā par 115 eiro iegādājās preci, taču tā vēl šobaltdien to nav saņēmusi, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pārdevēja solījusi skapīšus izsūtīt jau nākamajā dienā pēc naudas saņemšanas, tomēr, tavu brīnumu, kā nauda kontā, tā sākušās nemitīgas problēmas.

"Tad viņa teica, ka kurjers ir aizņemts, tā dienu no dienas, viņa atlika nosūtīšanu, tad meita sāka meklēt informāciju un atrada, ka Laurita Beinor ir krāpniece - sāka atsaukties arī citas personas, zināms, ka viņa apkrāpusi vismaz 11 personas," skaidro Lidija.

Arī Līva ir viena no personām, kura iekritusi krāpnieku nagos. Viņa vēlējusies no Lauritas iegādāties bērnu apģērbu. Pārskaitījusi 70 eiro, bet sūtījumu tā arī nav saņēmusi.

Internetā lasāmas neskaitāmi daudz negatīvas atsauksmes par minēto pārdevēju - viņa tirgojas ne tikai vietnē “Facebook”, bet izmanto arī mājaslapu andelemandele.lv. Jāpiemin, ka persona regulāri veido viltus profilus, turpinot palielināt apkrāpto cilvēku skaitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:15

Jaunākās diskusijas