Modelei piesola 100 zelta stieņus par pagaidu laulībām

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 21:20
 
pexels.com
"Playboy" modele Luana Sandjena atzinusi, ka visai bieži sociālajā medijā "Instagram" saņem interesantus laulību piedāvājumus, vēsta medijs "Daily Star".

Modele atklāja, ka viņai ir apnicis saņemt dažādus precību piedāvājumus.

Sandeja atzīst, ka "Instagram" nepublicē atkailinātas fotogrāfijas, tādējādi cenšoties izvairīties no dažādiem nepiedienīgiem piedāvājumiem un pārāk lielas vīriešu uzmācības.

Tomēr tas neattur vīriešus no dažādu interesantu priekšlikumu piedāvāšanas. Modele uzsvēra, ka arī brīžos, kad publicē fotogrāfijas, kurās ir redzama pilnībā apģērbta, arī tad viņa saņem vairākus nepiedienīgus komentārus un nepiemērotas vēstules.

"Es pat varētu uzvilkt burku un joprojām tiktu vajāta," tā par komentētājiem izsakās modele.

Viņa atklāja, ka nesen ir saņēmusi vēstuli no kāda vīrieša, kas viņai ir piedāvājis pagaidu laulības. Vīrietis esot viņai piedāvājis 100 zelta stieņus, lai modele piekristu viņa piedāvājumam.

Vīrietis esot piedāvājis precēties uz noteiktu laiku, laulības nebūtu ilgstošas.

"Es toreiz jutos diezgan aizvainota un atteicos," piedāvājumam nepiekrita modele.

Modele lēš, ka kopējā vērtība 100 zelta stieņiem varētu būt ap 15 miljoniem ASV dolāru.

Modele neslēpj sašutumu par šādu rīcību internetā, atzīstot, ka vīrieši uzskata, ka internetā varot paust it visu, kas ienāk prātā, nerēķinoties ar sekām. Pēc atklātā ieraksta "Instagram" modele aicināja ikvienu aizdomāties par to, kas tiek paust interneta vidē, aicinot vīriešiem izturēties cieņpilni pret sievietēm.

Luana Sandjena ir brazīliešu izcelsmes "Playboy" modele. Populārā modele lepojas ar iespaidīgu sekotāju skaitu vietnē "Instagram". Sociālajā medijā Luana publicē dažādu skaistus kadrus no savas ikdienas un fotosesijām. Par spīti tam, ka modele atzīst, ka viņa "Instagram" publicē neatkailinātas fotogrāfijas, viņas profilā ir redzamas neskaitāmas bildes, kurās viņa atrāda savu labo augumu. Šīs bildes ir iemantojušas īpašu atsaucību no sociālā medija lietotājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:18

Jaunākās diskusijas