"Nevajag ieskatīties"; Ščerbatihs skaidro, kas ir veiksmīgu attiecību pamatā

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 18:12
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs, viesojoties kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", pauž, ka veselīgu attiecību pamatā ir atsevišķa tualete no vannas istabas.

Ščerbatihs uzskata, ka labākas attiecības starp pāri ir tad, ja mājās ir atsevišķa tualete un vannas istaba, jo tad no rīta pāris var atsevišķi sevi savest kārtībā un tikai tad sākt kopīgās dienas gaitas.

"Ziniet, ja jums kopā ir tualete un vannas istaba, tā ir problēma," uzskata bijušais sportists.

Ščerbatihs norāda, ka no rītiem " nevajag ieskatīties" savā dzīvesbiedrē, vislabāk aši sasveicināties un doties sakārtoties, ko ļaut arī sievietei, lai pēc tam abi smaidīgi varētu atkal satikties un labvēlīgi iesākt dienu.

Jau vēstīts, ka Ščerbatihs iepriekš atklāti pauda viedokli, ka viņam nepatīk sievietes ar kuplākām ķermeņa formām.

"Man nepatīk. Es pilnīgi neskatos. Es varu varbūt sasveicināties, es varbūt varu parunāt, bet kā uz sievieti es neskatos," par sievietēm ar apaļīgākām ķermeņa aprisēm saka Ščerbatihs.

Tā kā viņš pats ir veltījis lielas pūles, lai atbrīvotos no liekā svara, kurš viņam bija daudzus gadus karjeras dēļ, Viktors neredz attaisnojumus liekajam svaram.

"20 gadus es biju resns, tāpēc, ka tas bija mans darbs. Kad es pabeidzu darbu, es domāju, kā cilvēks jūtas, kad viņš ir tievs un smuks. To smukumu es varbūt nokavēju, bet tievumu nē," smējās Ščerbatihs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas