Aivis Ceriņš sašutis par policijas iecirknī redzēto

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 13:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV žurnālists, raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš sociālajā medijā neslēpa savu sašutumu par policijas iecirknī redzēto.

Raidījumu vadītājs bija iegriezies Matīsa ielas policijas iecirknī.

"Apstākļi, kādos strādā tur esošie policisti ir pazemojoši un demotivējoši."

Ceriņš sociālajā medijā "Twitter" dalījās ar divām fotogrāfijām, kurās ir redzami, kādi apstākļi valda policijas iecirknī.

Sociālā medija lietotāji iesaistījās diskusijās un neslēpa arī savu sašutumu par redzēto, un dalījās savā pieredzē.

Kāda "Twitter" lietotāja atzina, ka viņai šajā iecirknī ir nācies iegriezties pirms 19 gadiem un, kā redzams, nekas īsti nav mainījies.

"Šajā pat iecirknī biju spiesta viesoties pirms gadiem 19. Varu teikt, ka īpaši sliktāk nav kļuvis, saudzīgi dzīvojuši."

"Izskatās ka būtu nevis 2021, bet gan pirms 90s! Liekas PSRS laikā strādā esošie iecirkni. Kosmētiskos un kapitālos Remontus 25+ gadus nav piedzīvojuši," uzsvēra komentētājs.

Savukārt citi atzina, ka šī vēl nav pati sliktākā situācija, kas redzēta. Jelgavas policijas iecirknis ir daudz neapskaužamākā situācijā.

"Jelgavā ir briesmīgāk! Pēdējā laikā uzskatu ka policistiem ir sliktāk kā ārstiem. Ārstiem algas problēmas, bet poličiem tas pats + jāstrādā miskastē + klienti krietni problemātiskāki nekā ārstiem."

Kāda cita komentētāja atzina, ka Jelgavas iecirknis no ārpuses ir sakopts, taču iekšpusē ir redzama skaudra situācija. "Jelgavā izskatās tā pat, tikai ēkas ārpuse ir glīti sakopta. Nu jau kādu laiku atpakaļ gan gāju nodot liecību, nācās tur uzturēties kādu brīdi, jo izmeklētājam vēl bija jāiet dinģēt A4 lapa no blakus nodaļas, lai to vispār izdrukātu. Apbrīnoju policistu motivāciju!"

Jau iepriekš sociālajos medijos tika izplatītas fotogrāfijas, kādos apstākļos strādā policijas darbinieki, Matīsa ielas iecirknī.

"Twitter" lietotāji arī meklēja risinājumu, kā varētu uzlabot policijas darbinieku darba apstākļus, radot vairākus ierosinājumus.

"varbūt, ja vienu reizi piešķirtu 2% no IKP, tad pietiktu jaunām telpām?," ieteica kāda "Twitter" lietotāja.

Aivis Ceriņš ir žurnālists un raidījumu vadītājs. Viņš vada "Rīga TV24" raidījumu "Preses klubs". Aivis ir precējies ar Leldi Ceriņu un abu ģimenē aug meitiņa Adele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:37

Jaunākās diskusijas