Ēķis atklāti par jaunu attiecību veidošanu pēc sievas nāves

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 15:44
 
Rūta Kalmuka/F64
Režisors un producents Andrejs Ēķis sarunā ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru raidījumā "Sarunas par jūtīgām tēmām" atklāti runājis par to, kā bijis uzsākt jaunas attiecības pēc sievas zaudējuma.

Ēķis neslēpj, ka tad, kad ir piedzīvots tik smags zaudējums jeb kā viņš saka - esi "sists buks", tad esot nepieciešams atrast otru, kurš arī ir tādā pašā sliktā "stāvoklī".

Kad Ēķis iepazinies ar mākslinieci Dainu Gāgu Ēķi, sieviete bija piedzīvojusi sāpīgu laulības šķiršanu no saksofonista Arta Gāgas. Latvijas medijos parādījās ziņas, ka Daina laulības dzīvē ar saksofonistu cietusi no vardarbības.

"Es viņu tāpēc arī iemīlēju, ka viņa uz dzīvi skatās mazlietiņ savādāk," saka Ēķis. "Viņa ir savādāka."

Ēķis atklāj, ka abi iepazinušies internetā. Viņš stāsta, ka sarakstīšanās internetā ļāvusi viņam aizmirsties.

No iepriekšējām laulībām Ēķim ir trīs dēli, bet Dainai - divas meitas. Režisors nenoliedz, ka sākumā bijis grūti, taču viņš ātri pieņēmis viņas meitas un Dainai izdevies izveidot attiecības ar viņa dēliem. Andreja jaunākajam dēlam bijis visgrūtāk pieņemt tēva jaunās attiecības.

"Es varu dot padomu citiem - galvenais ir nelīst. Vienkārši nelīst. Tas viss notiksies - pēc gada, pēc diviem gadiem, tu iegūsi uzticību," ar padomu dalās režisors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas