FOTO: Kā paaudzies prinča Viljama jaunākā atvase princis Luiss

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 12:46
 
Šodien savu trešo dzimšanas dienu atzīmēja Kembridžas princis Luiss - jaunākā atvase britu prinča Viljama un viņa sievas Kembridžas hercogienes Ketrīnas ģimenē.

Atzīmējot zīmīgo dienu, ģimene dalījusies ar prinča Luisa foto, kurā zēns redzams uz velosipēda ar skolas somu plecos.

Princis Luiss šonedēļ uzsācis gaitas bērnudārzā.

Kembridžas princis Luiss, īstajā vārdā Luiss Artūrs Čārlzs ir Kembridžas hercogu pāra prinča Viljama un viņa sievas Katrīnas trešais bērns un otrais dēls. Princis ir piektais rindā uz Lielbritānijas monarha troni. Princim Luisam ir vecāks brālis Džordžs un māsa Šarlote.

SCANPIX/LETA

2017. gada 4. septembrī Kensingtonas pils paziņoja, ka Kembridžas hercogs un hercogiene ir trešā bērna gaidībās. Viņu dēls piedzima 2018. gada 23. aprīlī pulksten 11:01 pēc vietējā laika.

Pirmā publiskā parādīšanās bija septiņas stundas pēc dzemdībām, pie Svētās Marijas hospitāļa Lindo spārna. 2018. gada 27. aprīlī oficiāli tika paziņots, ka bērna vārds ir Luiss Artūrs Čarlzs, ar pirmo un otro vārdu godinot viņa tēvoci Luisu Mautbatenu un ar trešo vārdu viņa vectēvu Velsas princi Čārlzu.

SCANPIX/LETA

2018. gada 9. jūlijā princis Luiss tika kristīts. Kristības norisinājās Sentdžeimsas pilī un tās vadīja Kenterberijas arhibīskaps Džastins Velbijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas