Horens Stalbe brutāli piekauts; atklāj detaļas par notikušo

tautaruna.lv 24.aprīlis, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Grupas Riga Reggae solists Horens Stalbe 13. aprīlī tika smagi piekauts degveilas uzpildes stacijā Dobelē, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Dobelē piedzīvo bandītu uzbrukumu" izdevumā "Privātā Dzīve".
"Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu staricinājums un izkustināti kakla skriemeļi," atklāj mūziķis Horens Stalbe. Visu pagājušo nedēļu viņš pavadīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā, bet turpmāko mēnesi būs spiests pārvietoties ar kruķiem.

Incidents notika Dobelē, kurp Horens ar kolēģi Kristapu Strūbergu uzstājās Austrumu bārā ar regeju, hiphopu un dejām. Pēc godam padarīta darba 13. aprīļa rītā Horens un Kristaps devušies uz vietējo benzīntanku pēc karstmaizītēm, kur pēkšņi uzradušies "ne pārāk viesmīlīgi puiši" un rupji apsaukājuši darbinieci, kura tobrīd jau gatavojusi mūziķiem maizītes. Horens viņiem aizrādījis.

"Kristaps gaidīja pie letes, bet es tirdzniecības zālē skatījos, ko vēl nopirkt. Un tad šie nelieši un gļēvuļi uzbruka no aizmugures. Biju paņēmis kartupeļu salmiņu paciņas, jau griezos, kad saņēmu ļoti spēcīgu sitienu pa galvu.

Pēc tā attapos uz grīdas, pār mani bija pārliecies Kristaps. Acīmredzot uz brīdi biju zaudējis samaņu. To, ka man ir lauzts deguns, sapratu uzreiz, jo gulēju asiņu jūrā, stāstīja Horens.

Dobeles slimnīcā viņš uzzinājis, ka ir lauzta kāja. Bija steigšus jādodas uz Rīgu veikt operāciju. Rīgā, kā stāsta Stalbe, viņu operatīvi saskrūvēja un saremontēja un drīz vien palaida mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas