Lūpu lasīšanas speciālisti atklāj, par ko bērēs runājuši Viljams un Harijs

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 16:13
 
AFP/Scanpix/Leta
Kembridžas hercogs un Saseksas hercogs bēru laikā sēdēja viens otram pretī, bet pēc dievkalpojuma viņi bija redzami sarunājamies savā starpā, kas šķietami esot solis ceļā uz izlīgumu, raksta "Mirror".

Lūpu lasīšanas speciālisti apgalvo, ka abi brāļi runājuši, ka bēres notikušas tieši tā, kā to būtu vēlējies princis Filips. Saskaņā ar speciālistiem, Viljams pēc maskas noņemšanas teicis, ka bēru process noritējis lieliski, uz ko Harijs esot atbildējis, ka viss noticis tā, kā vectēvs to būtu vēlējies.

Atstājot Svētā Džordža kapelu, Viljams un Harijs īsu mirkli aprunājās ar Kanterberijas arhibīskapu. Saskaņā ar "Express", Viljams brālim pēc sarunas ar arhibīskapu teicis: "Skaists serviss, ak, mūzika."

Neilgi pēc tam, Harijs kopā ar Viljamu un Keitu devās uz pili. Tad Keita atstāja brāļus divatā. Ķermeņu valodas speciāliste Adrianna Kārtere atklāj, ka brāļi izskatījušies mierīgi viens otra sabiedrībā.

"Šķita, ka Keita ir uzņēmusies vadību sarunā, bet, kad brāļi gāja kopā, tas izskatījās dabiski un nebija nekādu stresa vai nesaskaņu pazīmju. Nebija piespiedu šova un nekas neliecināja, ka viņi censtos izvairīties viens no otra," pauž ķermeņa valodas speciāliste.

Viņa norāda, ka Viljams pat apstājies, lai Harijs varētu viņu un Keitu panākt.

Prinča Filipa bēres bija pirmā reize, kad Harijs klātienē tikās ar ģimeni pēc atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas un skandalozās intervijas Oprai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:25

Jaunākās diskusijas