Autovadītāju sajūsmina policistu rīcība Ropažos

tautaruna.lv 23.aprīlis 2021, 17:44
 
F64
Kāds autovadītājs sociālās vietnes Facebook lapā "Slepenais pircējs" dalījies ar stāstu, kā policisti jauniešiem palīdzējuši mainīt automašīnas riepu.

Kā atklāj ieraksta autors, naktī no 16. uz 17 aprīli aptuveni pulksten 23.30 viņš braucis ar auto no Mālpils pa Ropažu ceļu. Netālu no Ropažiem automašīnai pārsista riepa.

"Tā kā man nekad iepriekš nebija sanācis savam auto mainīt riepu, izlēmu apskatīties youtube, kā to pareizāk darīt. Nepaspēju pat īsti sākt skatīties video, kad piebrauca Ropažu Novada Pašvaldības Policijas busiņš. Izkāpa divi policisti - vēlāk sapratu, ka vienu sauc Sergejs un otru Jānis. Policisti apvaicājās, kas ir noticis un, saprotot situāciju, viņi uzreiz piedāvājās palīdzēt. Frāze skanēja apmēram šādi: "Eh... Jaunieši, jaunieši... Parādīsim Jums, kā tas ir pareizi darāms".

Policisti palūdza, man paiet malā un, pirms es paspēju pat "iepīkstēties" sāka mainīt man mašīnai riepu. Paralēli man tika izskaidrots soli pa solim, kas un kā pareizi ir jādara," stāsta autovadītājs.
Ieraksta autors smej, ka saprotot, ka "veidojot šo rakstu, nedaudz riskēju ar savu vīrišķības statusu, taču diezgan reti nākas dzirdēt kaut ko pozitīvu par policiju". Beigās viņš piebilst, ka tagad noteikti zinās, kā nomainīt auto riepu.

Tikmēr komentāros pie ieraksta, kamēr vieni tomēr pauž sašutumu par autovadītāja nespēju pašam nomainīt riepu, citi atzinīgi novērtē viņa humoru un spēju to atzīt, kā arī policistu rīcību.

"Prieks, ka ir normāli, izpalīdzīgi policisti ari citur Latvijā, riteni gan jums būtu jāmāk nomainīt..."- raksta komentāra autors.

"Policijas pienākums ir palīdzēt cilvēkiem Šajā brīdi bija nepieciešama tieši tāda palīdzība... ! Malači , puiši!" - pauž komentētāja.

"Oi nevaru, nu nosmējos par to vīrišķību! Būtu novērtējuši, ka autoram ir vīrišķība, jau zinot, ka tiks nomētāts ar akmeņiem, ar humoru uzrakstīja fb pateicību, pametot zākātājiem kārtējo tēmu kā suņiem kauliņu. Man gan interesi ir izraisījis... Dāmas, sakiet lūdzu, cik no Jūsu vīriešiem māk uzlikt veļas mašīnu mazgāties (lieki piebilst, tur viss priekšā, ja ne rakstīts, tad vismaz uzzīmēts)?" - raksta komentētāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas