Mākslinieks izbrīna kaimiņus ar nervus kutinošām Halovīnu dekorācijām

tautaruna.lv 31.oktobris 2020, 18:30
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Amerikāņu mākslinieks Stīvens Novaks ir izcēlies ar savu radošo pieeju Helovīnu dekorācijām. Mākslinieka pagalms izskatās kā aina no šausmu filmām.

Pārsteidzošie Halovīnu rotājumi izraisīja gan vietējas sabiedrības atzinumu, gan šermuļus. Policija ir saņēmusi vairākas sūdzības par dekorācijām un devusies pie mākslinieka tās pārbaudīt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

“Tas ir smieklīgi. Man patīk redzēt cilvēku reakcijas. Es neiebilstu sarūgtināt cilvēkus, kādai sievietei otrpus ielas tas tik ļoti nepatika, ka viņa izsauca policiju. ”

Ekrānuzņēmums no Youtube

Neskatoties uz policijas apmeklējumu, Stīvens ir starā par savu pagalmu. Lai izveidotu šausminošās ainas, viņš izmantoja daudz dažādus rekvizītus. Mākslinieks iztērēja vairāk nekā 75 litrus mākslīgo asiņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Lai piesaistītu apkārtējo uzmanību, pagalmā ir izveidotas vairākas briesmīgas ainas. Vienā ir iespējams ieraudzīt, kā ar motorzāģi nogalina cilvēku. Otrā ainā kāds ir nogalināts ar uzmestu seifu uz galvas. Savukārt trešajā ainā ir redzams cilvēks maisā, kas rosina domāt, ka tur arī kāds ir nogalināts.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Kā jau zināms šajā nedēļas nogalē, sestdienā, tiek atzīmēts Halovīns. Halovīns ir Visu svēto dienas priekšvakars, 31. oktobra vakars, kas tiek atzīmēts vairākās valstīs, arī Latvijā. Halovīns liturģiskajā gadā ievada trīs dienu ciklu, kuru veido ne tikai Halovīns, bet arī Visu svēto diena (1. novembris) un Visu dvēseļu diena (2. novembris). Halovīnā sāk pieminēt mirušos, svētos, mocekļus un dvēseles, kas vēl atrodas šķīstītavās. Halovīna vakarā cilvēki, galvenokārt bērni, pārģērbjas par spokiem, raganām, miroņiem un citiem mošķiem un staigā pa mājām, prasot saldumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas