Reiniks pamatīgi pārsteigts pēc zobārsta apmeklējuma

Portāls nra.lv, Anete Ošleja 31.oktobris 2020, 15:46
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Mūziķis Lauris Reiniks, dodoties pie zobārsta, atklājis sev iepriekš nezināmas un pārsteidzošas zobu kopšanas detaļas.

Reiniks savā Twitter kontā aicinājis savus sekotājus dalīties ar savu pieredzi un to, kā viņi rūpējas par savu mutes higiēnu. Kā atzīst mākslinieks, tad pēc zobārsta apmeklējuma, nejauši uzzinājis, ka vienmēr zobus tīrījis ir nepareizi.

Lauris Reiniks ir pārsteigts par to, ka pēc zobu tīrīšanas, mute nav jāskalo ar ūdeni, tādējādi ir, iespējams, pasargāt zobus un netiek aizskalota nepieciešamā aizsardzība.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Aktīvā diskusijā par šādu zobu tīrīšanas metodi ir iesaistījušies vairāki cilvēki. Kā atzīst Laura Reinika sekotāji, tad lielākajai daļai šis ir jaunatklājums un šādu zobu tīrīšanas veidu ir redzējuši tikai filmās.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Diskusijā par to, kā labāk rīkoties, ir iesaistījusies arī kāda zobārste, kura atzīst, ka šādu metodi, mutes neskalošanu ar ūdeni, labāk vēlams ir pielietot, ja zobi tiek tīrīti ar fluorīdu saturošām zobu pastām. Tādējādi muti pēc zobu tīrīšanas nav nepieciešams skalot, jo zobu pastā esošais fluorīds aizsargā zobus. Tomēr ja ir vēlme izskalot muti pēc zobu tīrīšanas, tad zobu pastas izvēlei nav īpašas nozīmes.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Katrs pats ir atbildīgs par to, kā rūpējas par savu mutes higiēnu, taču ir svarīgi pievērst uzmanību tam, ko iesaka zobārsts, kā labāk rīkoties, lai zobi būtu veseli un skaisti.

Lauris Reiniks ir populārs latviešu mūziķis, televīzijas šovu vadītājs. Mūziķis ir izdevis deviņus soloalbumus un 11 singlus vairākās valodās. Reiniks ir absolvējis Jelgavas Mūzikas koledžu, studējis komunikācijas zinātnes Latvijas Universitātē, kā arī apguvis aktiermeistarību Losandželosā, ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:05

Jaunākās diskusijas