FOTO: Maija Armaņeva atrāda, cik lielisku figūru ieguvusi ar jauno ēdienkarti

tautaruna.lv 31.oktobris 2020, 16:50
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Influencere Maija Armaņeva, kura ir arī Latvijas influenceru un blogeru asociācijas dibinātāja, pastāstījusi saviem sekotājiem, kā viņai sokas ar "jauno dzīvesstilu", kas palīdzējis iegūt skaistu figūru.

"Nesen man pajautāja - kā veicās ar manu jauno dzīvesstilu a.k.a. uzturu un ar atteikšanos no virknes produktiem. Es atbildēju - LIELISKI! Joprojām pie tā pieturos, uz sporta zāli neeju, presi nekačāju.

Protams, retu reizi sanāk apēst kaut ko no tā, ko vairs ikdienā nelietoju, bet es par to nepārdzīvoju un nekādā gadījumā nenožēloju! To arī iesaku visām, kas kādu reizi ir apēdušas ko tādu, ko pašas sev nav ļāvušas un tad pārdzīvo par to. Apēdi un aizmirsti! Galvenais, lai tas neatkārtojas katru dienu.

Toties tas, ko esmu sākusi uzturā lietot daudz vairāk ir tā saucamie 'labie tauki': olīveļļa (manis gatavotie salāti katru dienu burtiski peldas olīveļļā), mandeles un avokado, kā arī sāku biežāk ēst zivis, bet līdz pietiekamam zivs daudzumam man vēl garš ceļš ejams,"saka Maija, kura dalījusies ar saviem foto, kurā redzama viņas lieliskā figūra.

View this post on Instagram

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

Jau vēstīts, ka Maija vasarā nolēma atteikties no no miltiem, piena produktiem un cukura. "Dalos ar to, ko es ikdienā ēdu un dzeru:
gaļa (izņemot cūkgaļu), olas, cukini, gurķi, brokoļi, āboli, banāni, mandeles, avokado, bezlaktozes krējums un siers, olīveļļa, ūdens, kafija ar rīsu 'pienu'. Retāk: zivis un jūras veltes, tomāti, kartupeļi, batata, graudaugu maisījums 'Supermix', Rankas rupjā rudzu maize, rīsi, kvinoja, kuskus, turku zirnīši, zaļie zirnīši, melnā šokolāde ar stēviju," septembrī rakstīja influencere.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas