VIDEO: Ogrē dramatiskā operācijā izglābj suni

tautaruna.lv 31.oktobris 2020, 19:08
 
Oksana Džadana/F64
Ogrē pie sūkņu stacijas izglābts suns, kurš bija iekritis ūdenī un aukstumā pavadījis vairākas stundas, mēģinot izglābties, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Darbadiena Ogres sūkņu stacijas darbiniekam Dzintaram sākas visai neierasti. Kopjot teritoriju, vīrietis izdzirdēja nesaprotamas skaņas, tādu kā rēkoņu, kas nāca no upes.

Pieejot pie sūkņa margām, viņš sākotnēji pat nenoticēja savam acīm. Pie slūžām, ūdenī, parādījās liela suņa galva. Aizķert vienam pašam suni bija nereāli.

Saprotot, ka šajā situācijā viņš ir bezspēcīgs, Dzintars ķēra mobilo telefonu un zvanīja glābšanas dienestam. Divos vārdos aprakstot situāciju, viņš norādīja dienestiem kā ātrāk piebraukt pie sūkņu stacijas. Tikmēr suns ar pēdējiem spēkiem turpināja cīnīties par savu dzīvību.

Joprojām var dedzēt baltas strīpas vietā, kur dzīvnieks ir cīnījies par savu dzīvību - skrēpējumus stūrī pie restēm, kur viņš bija. Ūdens dziļums līdz zemei bijis trīs metri.

Notikuma vietā ieradās dzīvnieku patversmes pārstāvji, kuri apskatīja suni un konstatēja, ka dzīvnieks ir čipots, pateicoties tam, uzreiz atrasti un sazvanīti saimnieki. Atklājās, ka suns tika meklēts gandrīz diennakti.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas