FOTO: Vai atpazīsti Renāru Zeltiņu pēc tik grandiozām pārvērtībām?

tautaruna.lv 31.oktobris 2020, 15:08
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šovu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš sociālajā vietnē Instagram publicējis attēlus ar tēliem, kādos iejuties Halovīna svētkos.

Zeltiņa publicētie attēli parāda, ka šovmenis pārvērtībām pievērsies ļoti nopietni un starp 8 spilgtajiem personāžiem, kuros Zeltiņš iejuties, manāms gan komisku tēls Džokers, gan pele Mikijs, gan Supermens.

Renārs svētkos iejuties arī pretējā dzimuma lomā, pārtopot par Renāti.

"Tuvojas Helovīns un daudziem vienmēr ir aizķere izdomāt, kādā tēlā iejusties, kādā tērpā ietērpties. Lūk, te būs iedvesma un idejas iz manas vēstures kolekcijas, varbūt kāds no 8 fruktiem noder," raksta Zeltiņš. Pirmajā attēlā redzams tēls Džokers, otrajā - Mikijs un Minnija, trešajā - Sigurds, ceturtajā - jau pieminētā Renāte, piektajā - Ričards Broša un Fons, sestajā - Vilhelms, septītajā - Zevorlds Izmains, bet astotajā - Supermens.

Zeltiņa sekotāji komentāru sadaļā velta komplimentus par iespaidīgajiem tērpiem un vizuālajām pārvērtībām. "Tevi pat atpazīt nevarētu," raksta viena no Renāra sekotājām.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Jau vēstīts, ka Renārs Zeltiņš ar repa duetu “Olas” šodien prezentējuši jaunu dziesmu “Glāsti” ar vēstījumu par sociālo tīklu atkarībām.

Jāatzīmē, ka Halovīns ir Visu svēto dienas priekšvakars, 31. oktobra vakars, kas tiek atzīmēts vairākās valstīs, arī Latvijā. Halovīns liturģiskajā gadā ievada trīs dienu ciklu, kuru veido ne tikai Halovīns, bet arī Visu svēto diena un Visu dvēseļu diena.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas