Gulbenē pazudusi gados jauna ogotāja

tautaruna.lv 1.augusts 2018, 14:10
 
f64
Stradu pagasta mežā aiz Pededzes upes otrdien pazuda ogotāja – 25 gadus veca Gulbenes novada Stāmerienas pagasta iedzīvotāja. Par to operatīvajiem dienestiem paziņoja cilvēki, kuri kopā ar šo sievieti bija devušies mežā ogot. Laikrakstam par šo faktu pavēstīja tuvumā dzīvojošie. Viņi zināja teikt, ka sieviete mežā ogot bija devusies, līdzi neņemot mobilo tālruni. Meklēt sievieti ieradusies Valsts policija ar suni, glābēji, kā arī tuvumā dzīvojošais zemessargs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas priekšnieces pienākumu izpildītāja Inta Palkavniece laikrakstam stāsta, ka izsaukums uz Stradu pagastu saņemts pulksten 20.38 un pazudušās sievietes meklēšana turpinājusies līdz pulksten 23.08. Meklēšana nebija sekmīga. Valsts policijas Gulbenes iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšniece Lāsma Kazjukoviča informē, ka pazudušās ogotājas meklēšana atsākta trešdien no pulksten 12.00. Zemessardzes 25.kājnieku bataljona pārstāvis Arnolds Mačs, kurš šobrīd aizvieto atvaļinājumā esošo komandieri laikrakstam stāsta, ka otrajā meklēšanas dienā plaši iesaistījušies arī zemessargi.

Katru gadu Latvijā mežos aizmaldās kāds ogotājs vai sēņotājs. Parasti tas beidzas labi. Cilvēks vai nu pats atrod ceļu vai arī viņu atrod. Daudz vieglāk ir tad, ja pazudušajam līdzi ir mobilais tālrunis un ar viņu var sazināties vai pat noteikt šā cilvēka atrašanās vietu. Ne visi gadījumi beidzas laimīgi. Sevišķi tad, ja pazudušajam ir veselības problēmas un ja naktis ir aukstas. Piemēram, portāls "www.bezvests.lv" vēsta, ka joprojām nav atrasts 58 gadus vecais Skrundas novada iedzīvotājs Dzintars Pūce, kurš pirms diviem gadiem 13.augustā bija devies sēņot un tā arī nepārnāca mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas