Aculieciniece brīdina par redzēto pie kāda ezera Latvijā

tautaruna.lv 1.augusts 2018, 17:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kārtējo reizi kāda aculieciniece ar sociālo tīklu palīdzību brīdinājusi līdzcilvēkus par redzēto Mundigu ezera pludmalē.
Ap plkst.20:00 kāds vīrietis gados Mundigu ezera pludmalē filmēja apmeklētājus, norāda aculieciniece.

Ieraksta autore brīdinājusi līdzcilvēkus par kādu personu, kura pludmalē, iespējams, veikusi aizliegtas darbības. "Ap plkst.20:00 kāds vīrietis gados Mundigu ezera pludmalē filmēja apmeklētājus, tajā skaitā pusplikus bērnus. Sākumā tam nepievērsu uzmanību, tikai mājās aizdomājos. Sargāsim savus bērnus," norāda sieviete. Viņa gan nav informējusi, vai par šo gadījumu ziņojusi likumsargiem.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad cilvēki ziņojuši par līdzīgiem gadījumiem. Piemēram, 2017.gada 30.maijā, neilgi pēc pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes glābēji, apsekojot Vakarbuļļu pludmali, ievēroja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš bija ielīdis kāpu zonā starp niedrēm un fotografēja puskailas sievietes.

Policisti vasaras sezonā iespēju robežās pievērsīs uzmanību aizdomīgām personām pludmalē.

Pats vīrietis savu uzvedību attaisnoja ar ziņkāri, neko vairāk nepaskaidrojot. Persona bija pieklājīgi apģērbta un atzina, ka viņu mājās gaida sieva ar diviem bērniem. Apskatot uzņemtās fotogrāfijas bijis redzams, ka vīrietis iemūžinājis attēlus ar vairākām pludmalē redzamām dāmām. Toreiz notikuma vietā ieradušies arī Valsts policijas darbinieki.

Ņemot vērā, ka arī iepriekšējos gados peldvietās fiksēti līdzīgi gadījumi, kuros tiek aizskartas atpūtnieku tiesības, Rīgas pašvaldības policisti vasaras sezonā iespēju robežās pievērsīs uzmanību aizdomīgām personām pludmalē. Taču vienlaikus policija aicina arī iedzīvotājus ziņot par šādām personām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas