Greizsirdīgs draugs aizliedz savai meitenei sazināties ar vīriešiem, ja vien viņi nav geji

tautaruna.lv 1.augusts 2018, 18:15
 
Pexels
Greizsirdīgs puisis aizliedz savai pusaugu draudzenei runāt ar citiem vīriešiem sociālajos medijos, ja vien viņi nav homoseksuāli, raksta “Mirror”.

24 gadus vecais Metjū Beilijs aizliedza savai 19 gadus vecajai draudzenei, slimnieku kopējai Mollijai Kanlifai, izmantot “Snapchat”. Puisis regulāri pārbaudīja draudzenes mobilo telefonu un neļāva meitenei izmantot skūpstu ikonas pēc ierakstiem sociālajos medijos. Beilijs bija tik greizsirdīgs, ka diktēja, ko meitene drīkst valkāt, un pieprasīja, lai pirms iziešanas laukā draudzene atsūta bildes un “Facetime” pierāda, ka ir mājās.

Beilijs Kanlifai aizliedza sazināties ar vīriešiem “Facebook” un “Instagram”, norādot, ka vienīgie meitenes vīrieškārtas draugi drīkst būt tikai geji.

Puisis jau senāk bija nonācis cietumā kontrolējošu attiecību dēļ, kurās viņš pazemoja savu draudzenei par to, kā viņa izmanto sociālos medijus.

Mēneša ilgo attiecīvbu laikā Beilijs Kanlifu terorizēja ar neskaitāmiem zvaniem, pieprasot, lai viņa zvana viņam ik dienu, un pēc tam nepatiesi apsūdzot meiteni par viņa krāpšanu, kad vien viņa neatbildēja uz sirdsāķīša zvaniem.

“Es izbraukšu cauri tavas mājas logam un saduršu tevi. Tu zini, uz ko es esmu spējīgs,” reiz Beilijs brīdināja meiteni pēc tam, kad abi bija sastrīdējušies.

Jauniete mēģināja izbeigt attiecības, taču Beilijs viņai piedraudēja, ka nogalinās viņas ģimeni. Pēc tam, kad jaunais vīrietis vienas nakts laikā viņai bija zvanījis pat 30 reizes, Kanlifa vērsās pie Mančesteres policijas. Tiesa Beilijam piesprieda sešus mēnešu ieslodzījumu un viņam tika liegts piecus gadus tuvoties Kanlifai.

“Mēs satikāmies četras dienas pēc kārtas, un sākumā viņš šķita labs, bet tad viņš palika kontrolējošs,” atceras Kanlifa. “Pēc divām dienām mēs kļuvām par pāri, bet jau ceturtajā dienā viņš sāka mani apsaukāt. Es jutos noskumusi un satriekta.”

“Mums vajadzēja tikties noteiktos laikos, un man noteiktā laikā vajadzēja būt nomodā un saģērbta. Viņš zvanīja vairākas reizes no rīta un, ja es neatbildēju, sacīja, ka esmu bijusi kopā ar kādu citu,” stāsta jauniete. Viņai arī vajadzēja atrādīt savu telefonu, lai pierādītu, ka viņa nesazinās ar citiem vīriešiem.

“Viņš teica, ka tie drīkst būt tikai geji, bet nekad to sīkāk nepaskaidroja,” stāsta meitene. “Man ir daudz vīrieškārtas draugu, un viņš aizliedza sarakstē ar viņiem lietot skūpstu ikonas. Viņš apskatīja manu telefonu ik dienu, un, kad mēs bijām kopā, viņš to visu laiku pārbaudīja.”

“Tas mani apbēdināja, un tad viņš solīja, ka vairs tā nedarīs, bet mūsu kopā būšanas laikā es nevarēja redzēt ne savus draugus, ne ģimeni. Viņš man vienmēr zvanīja, lai pārliecinātos, ka esmu mājās, un viņš pieprasīja bildes kā pierādījumus tam.”

“Viņš man aizliedza izmantot “Snapchat”, jo es sarunājos ar kādu puisi. Viņš man aizliedza sekot vīriešiem “Instagram”,” stāsta Kanlifa. “Es trīs reizes mēģināju izbeigt mūsu attiecības, bet viņš vienmēr solīja, ka mainīsies, bet tad uzreiz draudēja, ka nogalinās mani un manu ģimeni.”

Meitene pat uz laiku bija bloķējusi drauga numuru, bet tad viņai nācās to atbloķēt, jo Beilijs viņai piedraudēja.

Meitenes tēvs atceras, ka Beilijs bijis ļoti tiešs un ārkārtīgi draudzīgs un viņam meitas jaunās attiecības neesot bijušas tīkamas.

“Tās bija ātras attiecības, un man šķiet, es Mollijas tēvam patiku,” savu vainu noliedz jaunais varmāka. “Viņa pati bija greizsirdīga uz manām draudzenēm, un es skatījos viņas telefonā, lai nodrošinātu balansu attiecībās.”

“Es viņai no rītiem zvanīju, lai pamodinātu. Mēs jokojām, ka esmu viņas personīgais modinātājs.. Viņa nekad man neteica, ka nedrīkstu zvanīt. Viņa vienmēr bija savā telefonā,” stāsta Metjū Beilijs. “Sākumā tas mani netraucēja, bet es nevēlējos būs attiecībās ar kādu, kurš visu laiku lūr telefonā.”

Beilijam Kanlifai arī jāizmaksā 735 mārciņu liela sāpju nauda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:02

Jaunākās diskusijas