Ozolniekos atrasts miris pazudušais 27 gadus vecais Rūdolfs

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 1.augusts 2018, 14:18
 
Ekrānuzņēmums/Facebook
Kā iepriekš vēstīts, svētdien, 29. jūlijā, bez vēsts pazuda 27 gadus vecais Rūdolfs Šleiners. Piederīgie ziņo, ka Rūdolfs ir miris.

"Mīļo brālīt, lai Tev vieglas smiltis! Tu vienmēr būsi mūsu sirdīs un atmiņās! Tavi smiekli, prieks un enerģija paliks ar mums! Vienmēr Tevi mīlēsim! Visas ģimenes vārdā saku lielu paldies visiem, kas iesaistījās Rūdolfa meklēšanā. Paldies visiem, kas bija kopā ar mums gan domās, gan darbos! Pateicamies visiem, visiem par atbalstu un līdzjūtību! Diemžēl Rūdolfs ir devies aizsaulē, bet noteikti domās būs ar mums!" trešdien vēsta vīrieša māsas ieraksts Facebook.

Rūdolfs Šleiners atrasts miris Ozolniekos bez vardarbīgas nāves pazīmēm

Vīrieša nāvi portālam jauns.lv apstiprinājusi Jelgavas policija, kura vēsta, ka Rūdolfs Šleiners atrasts miris Ozolniekos bez vardarbīgas nāves pazīmēm. Bez tuvinieku ziņas policijai nav tiesību sniegt sīkāku informāciju par vīrieša nāves apstākļiem, skaidro jauns.lv.

Kā iepriekš vēstīts, Rūdolfs pazuda svētdienas vakarā ap plkst. 21.00. Vīrietis izgājis no mājas Ozolniekos, sakot, ka dosies uz Rīgu pie kāda ciemos, taču pēc laika ar vīrieti vairs nebija iespējams sazināties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas