Ko par kaujā Ukrainā mirušo Latvijas valstspiederīgo atklāj viņa paziņa?

tautaruna.lv 1.augusts 2018, 19:22
 
Sputnik/ SCANPIX
Ukrainā karojot pret prokrieviskajiem separātistiem, gājis bojā Latvijas valstspiederīgais, tā šīs nedēļas sākumā ziņoja Latvijas mediji. Portāls "liepājniekiem.lv" sazinājies ar kādu bojāgājušā paziņu.

Kaujā Ukrainā mirušais Latvijas valstspiederīgais bijis liepājnieks. Mirušajam vīrietim bijusi iesauka "Ronins", bet viņa īstais vārds ir Arturs.

Ukrainas mediji ziņo, kas komandierim esot bijušas lielas bēdas par viņa nāvi.

Šonedēļ Prajdovkas ciemā Dņipropetrovskas apgabalā notikusi atvadu ceremonija no kaujas uzdevumā kritušā liepājnieka. Ukrainas mediji ziņo, kas komandierim esot bijušas lielas bēdas par viņa nāvi, jo viņš augsti vērtējis vīrieti, kurš, pēc viņa vārdiem, esot bijis "speciālists no Dieva".

Zināms, ka mirušais savulaiks mācījies vidusskolā Liepājā. Portāls "liepājniekiem.lv" aprunājies ar kādu viņa paziņu, kurš norāda, ka Arturs audzis daudzbērnu ģimenē. Viņš vienmēr esot bijis atklāts, smaidīgs un labsirdīgs. Viņa tēvs esot bijis ukrainis.

Paziņa arī neslēpj, ka viņam šķitis, ka Arturs paredzējis savu bojāeju.

"Kaut kā ļoti zīmīgi atvadījāmies, vēl piekodināju, lai sevi saudzē, tomēr redz kā sanāca... Žēl, ka bērniņš tagad paliek bez tēva," portālam "liepājniekiem" norāda bojāgājušā paziņa. "Patiešām žēl, jo Arturs mīlēja dzīvi un viņam vēl ilgi būtu uz šīs Zemes jādzīvo un jāveic labi darbi!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas