Pacietības mērs pilns! Britu karaļnams domā, kā apklusināt Meganas tēvu

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 1.augusts 2018, 12:51
 
Ekrānuzņēmums/Youtube
Karaliskās ģimenes "palīgi" steigušies domāt, kā novērst Saseksas hercogienes Meganas Mārklas tēva Tomasa Mārkla publiskos izteikumus par meitu un viņas dzīvi britu karaļnama, vēsta tabloīds "Mirror".

Medijs vēsta, ka karaliskās ģimenes pacietība ir izsīkusi, Tomasam Mārklam turpinot pasaules presei stāstīt par viņa meitu un viņas vīru princi Hariju.

Iespējams, situācijas atrisināšanā būs jāiesaistās pat karalienei Elizabetei II.

Karaļnama padomdevēji jau rīkojuši trīs "augstākā līmeņa krīzes" sapulces, kurās spriests, kā apturēt bijušo Holivudas gaismošanas režisoru turpināt apkaunot meitu, kura ar viņu nav runājusi kopš kāzām maija vidū.

Scanpix

Tāpat tiek apgalvots, ka sakarā ar 74 gadus vecā Tomasa publiskajiem izteicieniem par Saseksas hercogieni un karaļnama locekļiem, iespējams, situācijas atrisināšanā būs jāiesaistās pat karalienei Elizabetei II.

Mārkls pēdējās intervijās apgalvoja, ka 36 gadus vecā Megana iejūtoties jaunajā lomā dzīvo lielās bailēs. Tāpat vīrietis uzskata, ka prinča Harija mamma nelaiķe princese Diāna ienīstu veidu, ka karaliskā ģimene ir izolējusi Meganas tēvu no jebkāda kontakta ar meitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas