Andris Kivičs un Lauris Reiniks iesaistās strīdā par politiku

tautaruna.lv 1.augusts 2018, 11:45
 
f64
Pēc paziņojuma par iešanu politikā un iestāšanos partijas “KPV LV” rindās mūziķis un raidījumu vadītājs Andris Kivičs mikroblogošanas vietnē “Twitter” dalījās ar novērojumiem pēc viņa zīmīgā paziņojuma.

“Viena laba lieta, kad iesaisties politikā ir tā, ka jau pirmajās dienās noskaidrojas, kuri cilvēki, kas agrāk spieda roku, čomojās un draudzējās, tagad pat publiski neskopojas ar indīgumu un dzēlībām. Īpašs prieks par dažiem kolēģiem. Uzzini, kuri ir ar tevi pa īstam,” raksta nu jau bijušais “Rampas ugunis” vadītājs.

No komentāra nevarēja atturēties mūziķis Lauris Reiniks, norādot, ka Kiviča līdzcilvēkiem drīzāk bijis pārsteigums nevis par to, ka sabiedrībā zināmā persona izdomājusi doties politikā, bet gan ar ko Kivičs to sadomājis darīt.

Kivičs uzreiz to uztvēra kā pārmetumu savām politiskajām izvēlēm un metās dedzīgi aizstāvēt bijušā aktiera Artusa Kaimiņa partiju, norādot, ka Reiniks droši vien īsti nemaz nezin, par ko iestājas “KPV LV”, un ka viņam tikai nepatīk partijas komunikācijas stils.

Reiniks atzina, ka “ekstāzē krēslus” nelauž un piedāvājās sarunu pārcelt reālo vidi, aci pret aci.

Ekrānšāviņš/Twitter

Kivičs nepalika atbildi parādā, minot, ka viņu sāpinājusi kolēģu dzēlīgā attieksme par viņa turpmākajiem karjeras ceļiem. Mūziķis centās izveidot analoģiju, vaicājot, kā Reiniks justos, ja viņš publiski komentētu paziņas jaunāko daiļradi.

Ekrānšāviņš/Twitter

Reiniks atbildēja, ka Kivičš starp citu nav kautrējies viņu nosaukt par “gada liekuli” dziesmas “Sirds sadeg neparasti” kontekstā. “Bet nu neko, esmu vēl dzīvs un dziesma arī,” pasmēja Reiniks.

Kivičs gan norādīja, ka komentārs nemaz nav bijis par vienu no slavenākajiem Reinika daiļdarbiem, bet gan par 2012.gada ierakstu, kurā dziedātājs esot “rotaļājies” ar vēža tēmu.

Ekrānšāviņš/Twitter

Jāpiebilst, ka 2012.gadā Lauris Reiniks izlaida savas dziesmas "Sirds sadeg neparasti" atjaunoto versiju, kuras video klips vēstīja par pāri, kurus draud izšķirt tieši vēzis.

Jau vēstīts, ka pagājušajā mēnesī mūziķis, autors un televīzijas seja Andris Kivičs pameta RīgaTV24 raidījuma “Rampas ugunis” vadītāja amatu, lai startētu politikā no “KPV LV” rindām. Iepriekš viņš bija Nacionālās apvienības biedrs.

Jāatgādina, ka Saeimas vēlēšanas gaidāmas šī gada 6.oktobrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas