16 gadus vecam puisim piespriež mūža ieslodzījumu par smagu slepkavību

tautaruna.lv 11.aprīlis 2023, 1:30
 
AP/Scanpix/LETA
ASV, Floridas štatā, Eidenam Fuči, kurš tika apsūdzēts 13 gadus vecās Tristinas Beilijas slepkavībā 2021. gadā, piespriests mūža ieslodzījums.
Jau ziņots, ka pagājušā gada februārī Fuči atzina savu vainu Tristinas Beilijas slepkavībā, kura saņēma 114 naža dūrienus. Viņas ķermenis tika atrasts pamests mežā, raksta fox-guide.

Apgabala tiesnesis R. Lī Smits paziņoja, ka Fuči vecums patiešām ietekmējis viņa lēmumu, jo zināms, ka smadzenes nebija pilnībā attīstījušās līdz 14 gadu vecumam, kad viņš izdarīja slepkavību. "Šī lieta, iespējams, ir vissarežģītākā un šokējošākā lieta, kas ir notikusi Džeksonvilā," pirms Fuči soda piespriešanas sacīja tiesnesis.

Saskaņā ar Floridas likumiem viņa lietu var pārskatīt pēc 25 gadiem. Viņa advokāti pieprasīja 40 gadu cietumsodu.

Fuči draudzene izmeklētājiem stāstīja, ka viņš bieži nēsājis līdzi nazi un runājis par cilvēku, tostarp viņas, nogalināšanu. Viņš bieži tuvojās viņai no mugurpuses un izlikās, ka pārgriež rīkli. Viņa arī norādīja, ka viņš, kad bija satraukts, apgalvoja, ka dzird balsis. Viņa draudzene un citi draugi arī apgalvoja, ka Fuči bieži runāja par cilvēku nogalināšanu un pieminēja, ka ir iecerējis mežā ievilkt nejaušu cilvēku un nodurt viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas