Liepnieks brīdina, kā neiekulties lielās problēmās ar VID

tautaruna.lv 11.aprīlis 2023, 9:20
 
F64
Politisko notikumu apskatnieks Jurģis Liepnieks, komentējot Neatkarīgās rakstu "VID sācis pozitīvo atsauksmju "medības"" uzsver, ka tas ir reāls veids, kā uzņēmējiem Latvijā izvairīties no problēmām ar Valsts Ieņēmumu dienestu (VID).

Kā raksta Neatkarīgā, gatavojoties iestādes 30 gadu jubilejai, Valsts ieņēmumu dienests (VID) izveidojis logo ar skaitli 30 un devīzi “Kopā veidojam vēl labāku Latviju”. Iestāde mudina savus darbiniekus meklēt un uzrunāt klientus - uzņēmējus, lai viņi sniegtu pozitīvas atsauksmes par VID - “jo slavenāki, jo labāk”.

Liepnieks, komentējot šo materiālu, iesaka uzņēmējiem piekrist VID vadības lūgumam, sniegt pozitīvu atsauksmi par VID.

"Iesaku uzņēmējiem piekrist VID vadības lūgumam, sniegt pozitīvu atsauksmi par VID, īpaši izmantot iespēju "saruna ar Ievu". Drošs veids, kā garantēt sev, ka ar VID nebūs problēmu. Nopietni, izmantojiet! Ņemiet vērā arī, ka atteikuma gad var sekot komanda - atrodiet jebko par viņiem," pauž Liepnieks.

Kā uzsver Liepnieks, mēs diemžēl dzīvojam valstī, kurā ir "labo" un "slikto" saraksti.

"Mēs dzīvojam valstī, kur ir labo un slikto saraksti, un likums piemērojams absolūti selektīvi un atšķīrīgi, atkarībā kurā sarakstā esat. Jaunzeme ir izmisuma situācijā, kad zaudēs šo, viņa jau nekādu "godīgu" darbu nekad neatradīs (gan jau politkā uzpeldēs) izmantojiet iespēju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas