Vaikule vēlas, lai Galkins kļūst par Krievijas prezidentu

tautaruna.lv 11.aprīlis 2023, 12:15
 
Nora Krevneva/F64
Dziedātāja Laima Vaikule saruna ar Krievijas TV raidījumu vadītāju Kseniju Sobčaku izteicās, ka vēlētos, lai humorists Maksims Gakins kļūst par Krievijas prezidentu.

Pirms vairāk nekā gada Alla Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu un bērniem pārcēlās uz Izraēlu, kur dzīvo joprojām. Maksims Galkins tagad apceļo pasauli ar koncertiem, kuros viņš izsmej Krievijas propagandistus un dziedātājus, kuri atbalsta Krievijas karu Ukrainā.

Laima nekavējoties izklāstīja savu nostāju, paskaidrojot to vienkārši - jūs nevarat nogalināt, jūs nevarat iznīcināt, kā teikts Bībelē.

Vaikule arī atzīmēja, ka, ja Pugačova un Galkins būtu izteikušies par labu karam, viņu ceļi būtu šķīrušies. Bet, par laimi, mākslinieki skatās vienā virzienā.

Laima Vaikule intervijā Ksenijai Sobčakai minēja, ka Galkins varētu kļūt par Krievijas prezidentu. "Paskatīsimies, varbūt Maksims kļūs par prezidentu. Vai varbūt Alla kļūs par prezidentu. Tas būtu brīnums! Es balsotu par Galkinu, un krievi balsotu. Krievi, padomājiet. Maksims nav politiķis. Viņš būtu ideāls prezidents, jo viņā ir cilvēcīgums," sacīja dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas