"Kas te notiks 9.maijā!?"; Ļembasts pie Brīvības pieminekļa pamatīgi nokaitina cilvēkus

tautaruna.lv 11.aprīlis 2023, 11:21
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Liedienu laikā vairākās vietās Rīgā, skanot krievu mūzikai, notika skaļas ielu diskotēkas. Kadri no tām plaši klejo sociālo tīklu vietnēs.

Cilvēki neslēpj sašutumu - kā kaut kas tāds vispār ir iespējams?! Kur skatījās polija un kādēļ operatīvi nerīkojās?

"Labi, ka brīvdienās nebiju šajā miskastē ko sauc par Rīgu. Ja šitādiem urāliem var dot atļaujas muzicēt. Tīrākā okupantu provokācija, kuru protams pieļauj pašā Rīgas sirdī netālu no Brīvības pieminekļa. Tu es nožēlojams Staķi!" uzskata Armands.

Meža starzds: Vai jūs varat iedomāties šādu situāciju, ja latvieši būtu kā, piemērām, čečeni ? Tad jau pēc 1/2 stundas nekāda mūzika neskanētu un būtu patīkams klusums. Latvieši ir lieli cīnītāji tikai tviterī, pie tam pret citu latvieti (mēru Staķi). Mīzēji un vārguļi esam.

Kritstaps: 2 dienas viņi to.parku tracināja ar vatņiku dziesmām. Pirmajā nodomāju nu misējās ok.. Otrajā atkal tas pats! Nu RUS garbages noteikti padomāja, cik lojāla valsts ir LV, braucat šeit nevis uz Gruziju))

Tālvaldis: Kas te notiks 9.maijā!? Pat bail iedomāties!

Albīne: Eh, vajadzēja ar savām tumbām atnāk un ieslēgt savu mūziku, ja viņi var tad es arī varu klausīties smago metālu un lai tik pasaka ka nedrīkst.

Pauls: Tā ir pārdomāta sistēma pret Latviju, izskatoties pēc gadījuma dziesmām. Konfrontācija ar latviešu valodu

AV: Jā 9.maijā Rīga vairākas vietas sāksies šis ar daudz lielāku skaitu..vai policija būs gatava? Iepriekšējā pieredze rāda, ka nē.

Martas tante: Pārvērst Rīgu par urlistānu un Brīvības pieminekļa pakājē pielaist rašistu ballīti ir KAUNA LIETA.

Tāpat cilvēki ir neizpratnē par to - kāpēc šāds ļembasts zibenīgi netika pātraukts, atgādinot pavisam nesenu notikumu pie Saeimas - tur dziedātājs par "zagļiem Saeimā" ātri tika aizturēts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:55

Jaunākās diskusijas