Imantā šofere ierauga, ka divi skolnieki apzināti metas priekšā mašīnai

tautaruna.lv 11.aprīlis 2023, 5:00
 
F64
Kāda sieviete apgalvo, ka divi jauni puiši netālu no savas skolas Imantā noskatīja garāmbraucošu “Audi A5” un metās transportlīdzeklim tieši priekšā. Šofere paspēja nobremzēt, un sadursme nenotika, taču, viņasprāt, jauniešu plāns bija izspiest naudu, vēsta "Degpunktā".
“Tikko kā es piebraucu, viņi abi izlēca priekšā. Es varbūt saprastu, ja viens bērns spertu soli, bet viņi to darīja abi. Es apstājos, atvēru pasažieru puses logu un uzkliedzu: “Ko jūs darāt?” Viņi tikai sāka ņirgāties un parādīja vidējo pirkstu,” notikumus ieskicē Imantas iedzīvotāja.

Sievietei radās iespaids, ka pusaudži izvēlējušies taranēt tieši viņas automašīnu. Iespējams, jaunieši novērtēja sev izdevīgāko scenāriju - sieviete brauca ar visai dārgu automašīnu, turklāt diez vai kļūtu fiziski agresīva resgaļus pārmācot: “Es tagad tā padomāju, ka varbūt viņi gaidīja, ka pie stūres sēdēs sieviete. No vīrieša viņi varētu tiešām “dabūt pa asti”, bet, ja sēž sieviete, turklāt viņai blakus mazs bērns, tas ir citādāk. Grūti gan saprast, kas viņiem vispār galvā notika.”

“Degpunktā” sazinājās ar Imantas vidusskolas direktori, lai noskaidrotu, ko par sievietes aprakstīto incidentu saka jaunieši un viņu vecāki. Izrādās, patiesība varētu būt kaut kur pa vidu.

“Abu zēnu viedoklis bija, ka viņi vienkārši skrēja pāri ielai uz veikalu, tajā brīdī, kad viņi bija pie ceļa malas. Viņiem bija cits redzējums, viņi to nav darījuši apzināti, un līdz ar to tā domā arī vecāki. Nekad mēs nedrīkstam situāciju skatīties viennozīmīgi, un mēs skolā to esam iemācījušies,” pauž Imantas vidusskolas direktore Ingūna Helviga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas