Āgenskalnā aplaupa veikalu; pārdevējs slimnīcā cīnās par savu dzīvību

tautaruna.lv 8.novembris 2021, 19:38
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Laupīšanas laikā smagus miesus bojājumus guvis kāda veikaliņa īpašnieks Āgenskalnā. Divi vīrieši gaišā dienas laikā iegājuši tirdzniecības vietā cerībā iegūt vērtīgu laupījumu, bet jau pēc dažām dienām nonākuši aiz restēm, savukārt cietušais šobrīd par savu dzīvību cīnās slimnīcā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kāds 86 gadus vecs vīrietis saimniekoja savā veikaliņā Zeļļu ielā līdz dienai, kad kungam pēdējiem spēkiem bija jāmēģina izkļūt no tirdzniecības vietas telpām, lai meklētu apkārtējo palīdzību.

Viņu bija pārsteiguši divi laupītāji, kas nevien ienākuši veikalā un nozaguši sev vēlamās lietas, bet arī īpašnieku smagi savainojuši.

Vīrieti uz ielas pie veikaliņa ar miesas bojājumiem pamanīja garāmgājēji, kuri izsauca mediķus un policiju. Pēc policijas teiktā, cietušais šobrīd smagā stāvoklī atrodas Stradiņu slimnīcā.

Izmeklēšanas laikā likumsargi nolaupītās lietas atrada un atsavināja no lombardiem, kur tās tika ieķīlātas. Pēc dažām dienām, 2. novembrī aizturēts viens iespējamais vainīgais, 32 gadus vecs vīrietis, un ceturtdien policisti aizturēja un nopratināja arī otru iespējamo vainīgo - 36 gadus vecu vīrieti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas