Soctīklos šumējas: 145 115,39 eiro vientuļi mētājas zem tilta

tautaruna.lv 8.novembris 2021, 18:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pēc sociālās kampaņas vides objekta "Korupcijas aisbergs" iespējamā vandālisma akta un iepriekš konstatētajām objekta nepilnībām pieņēmis lēmumu un vienojies ar uzņēmumu SIA "Sparta Media" par objekta atkārtotu neizvietošanu Daugavā pie Akmens tilta.

Daudz kritizētais KNAB vides objekts - korupcijas aisbergs - ir daļa no sociālās kampaņas, Neatkarīgajai skaidroja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja Komunikācijas nodaļā.

Šīs kampaņas īstenošanas tiesības publiskā iepirkuma ceļā ieguva SIA “Sparta Media”. Kopējā līguma summa ir 145 115,39 eiro (ar PVN) ), un šo summu paredzēts ieguldīt divās daļās. Proti, mazāk nekā puse no līgumsummas jeb 71 710,95 eiro ir ieguldīti kampaņas radošā risinājuma izstrādē un realizācijā. Šī pozīcija ietver gan vides objekta izveidi un izvietošanu, gan kampaņas vizuālo, audiovizuālo un audio materiālu izveidi, kā arī kampaņas materiālu izveidi sociālo tīklu komunikācijai. Otru daļu no summas - 73 404,44 eiro - paredzēts izmantot kampaņas reklāmas materiālu izvietošanai internetā un plašsaziņas līdzekļos.

Korupcijas aisbergs, škiet, neatstāja vienaldzīgu nevienu. Un galvenokārt cilvēki šūmējas par kampaņas izmaksām. "

"145 115,39 eiro vientuļi mētājas zem tilta - manuprāt, loti labs labs pierādījums naudas izšķiešanai. Tā kā ''naudas ir tik daudz, kā nekad'', tad var ar to šķiesties uz nebēdu," raksta Jolanta.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas