„Atbalss kambaru novēršanai”; Veselības ministrijas ierēdņu valodas "pērles" sanikno sabiedrību

tautaruna.lv 8.novembris 2021, 17:00
 
Oksana Džadana/ F64
Ierēdņi nereti ir profesionāļi sapīt vārdus tā, lai parastais cilvēks no tā nesaprastu itin neko. Kāda acīga "Facebook" lietotāja ir pamanījusi pavisam interesantu teikumu virknējumu, kas lasāms teju visos Latvijas portālos.

„Dažreiz no rīta jūtos kā balonu saišķītis, kas aizķēries kailos zaros. Cerības ir, bet spēks kaut ko darīt un dzīvot... Vienkārši tikko uzdūros rakstam, kur minēts, kam valsts tērēs naudu:


"Ņemot vērā, ka prioritāte ir senioru sasniegšana, finansējumu paredzēts pārdalīt tā, ka zinātnes komunikācijai velta 40 000 eiro, uzvedības maiņas dokumentēšanai - 46 000 eiro, izplatīšanas tīkla izveidei un atbalss kambaru novēršanai - 50 000 eiro".


Nav saprotams ne ar, ne bez konteksta. Vai ne? Bet tūkstošus Veselības ministrija pirdina pa reni ka nemetas. Mīļā Pavļutīgā ministrija... Ostaps Benders atpūšas kā tie prot sa*ties savā mākslā!” raksta Maija.

Šeit var iepazīties ar visu tekstu un ministrijas plāniem. Lieki piebilst, ka ieraksta komentētāji ir neziņā, kam tad īsti tērēs tūkstošus…

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas