Reperis Treviss Skots turpina uzstāties, kamēr koncerta laikā bojā iet 8 cilvēki

tautaruna.lv 8.novembris 2021, 20:30
 
bbc.com / Ekrānuzņēmums
Trevisa Skota festivālā "Astroworld", kas norisinājās piektdien, ASV Teksasas štata Hjūstonā, beidzās traģiski. Kamēr reperis ignorēja lūgumu apstādināt koncertu, jo izcēlies haoss, cilvēkiem trūcis gaiss, astoņi apmeklētāji miruši pēc sabradāšanas, 11 civēkiem apstājusies sirdsdarbība un 300 konstatētas traumas un nobrāzumi.

Sociālajā vietnē "Tik Tok" publicēts ievērojams skaits video, kuri attaino koncertā notikušo haosu un mēģinājumus reperi informēt un koncertu pārtraukt, ka arī mediķu palīdzību cilvēkiem.

bbc.com / Ekrānuzņēmums

Reperis sociālajos tīklos atvainojās un izsaka līdzjūtību.
"Es esmu satriekts par notikušo. Lūdzos par cietušo ģimenēm un visiem, kurus notikušais ietekmējis. Hjūstonas Policijas departamentam ir mans atbalsts, kamēr viņi turpina izmeklēt traģiskās nāves.
Es esmu apņēmies strādāt kopā ar Hjūstonas komūnu, lai sniegtu atbalstu ģimenēm, kurām tas nepieciešams. Paldies Hjūstonas policijai, ugunsdzēsības dienestam un festivāla norises vietai par strauju reaģēšanu un atbalstu. Es mīlu jūs visus," teikts repera ierakstā vietnē "Twitter".
Pēc Hjūstonas ugunsdzēsības dienesta priekšnieka Semjuela Penas teiktā, apstiprināta astoņu cilvēku nāve, vēl 17 cilvēki nogādāti slimnīcās, 11 no viņiem konstatēta sirdsdarbības apstāšanās, bet vēl 300 cilvēki guvuši dažādas traumas un nobrāzumus.

Panika izcēlās pēc tam, kad pūlis sāka grūstīties uz skatuves priekšpusi Trevisa Skota festivālā "Astroworld", paziņoja ārkārtas dienesta amatpersonas.

11 cilvēki tika nogādāti slimnīcās, taču astoņi gājuši bojā.

Pasākumā, kurā piedalījās 50 000 cilvēku, medicīniskā aprūpe nepieciešama aptuveni 300 cilvēkiem.

Treviss Skots iepriekš ir izcietis sodu par nekārtībām viņa koncertos un citiem likumpārkāpumiem.

@brook333lliott

I’m so beyond blessed. My prayers go out to everyone involved with this experience. . ##astroworld ##astrofest ##astroworldfestival ##travisscott

♬ original sound - Brookie�

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas