Bordāns: Nevakcinējoties Dievu var satikt ātrāk!

tautaruna.lv 8.novembris 2021, 14:00
 
Dmitrijs Suļžics / F64
Piektdienas vakarā mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājus samulsināja tieslietu ministra Jāņa Bordāna ieraksts, kurš noslēdzās ar teikumu: "Nevakcinējoties Dievu var satikt ātrāk!".

Pirms Bordāna ieraksta "Twitterī", līdzīgi, kā citi ziņu portāli, arī portāls nra.lv vēstīja, ka 5. novembrī, Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns sasauca Reliģijas lietu konsultatīvās padomes sēdi tiešsaistē, lai vērtētu valstī ieviesto ierobežojumu ievērošanu Latvijas dievnamos un apspriestu reliģisko organizāciju darbību no šī gada 15. novembra, pēc kuras tika ziņots, ka pēc pēc 15.novembra apmeklēt dievkalpojumus klātienē varēs, uzrādot sertifikātus. Latvijas Radio vēstīja, ka tieslietu ministrs gribot panākt, ka dievnamu personālam vakcinācija pret Covid-19 nebūtu obligāta.

Bordāns "Twitter" ierakstā rakstīja: "Piektdienas vakarā sūtot ziņas, pirmdienas rītā brīnīsies. TM kļūdainā ziņa tiks atsaukta. Meteorīts lidos garām. Bankām naudas pietiek. Valsts apvērsums nav plānots. Un baznīcas tikai vakcinētajiem. Kaut gan... Kur loģika? Nevakcinējoties Dievu var satikt ātrāk! "

Šobrīd šis ministra ieraksts ir izdzēsts, bet ir "Twitter" lietotāji, kuri pasteigušies un uzņēmuši ieraksta ekrānuzņēmumu.

Cilvēki ministra ierakstu komentē dažādi.

"Stingrais @Bordans, kas pie Dombura vēl klanīja galvu par obligāto vakcimāciju, šodien mācītājiem solījis, ka prasīs OVG, vai garīdznieki nevarētu būt izņēmums, kas kalpot drīkst arī ar testiem. Hmm."

"No shit. Likās, ka man ir melna humora izjūta, bet @Bordans, koriģējot ziņu, ka TM prasa ļaut baznīckalpiem nevakcinēties, ieliek vienos vārtos (paņēmu ekrānšāviņu, ja nu pazūd)."

"Nu varbūt būs iekapājis piektdienas vakarā #JeSuisBordans"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas