VIDEO: Kādas sievietes dēļ policija Vecmīlgrāvī sarīko iespaidīgu pakaļdzīšanos

tautaruna.lv 5.novembris 2020, 7:00
 
Dāvis Ūlands/F64
Pavisam nesen Vecmīlgrāvī notikusi pakaļdzīšanās, kuras rezultātā policisti aizturējuši kādu sievieti, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Iztālēm ieraugot pārdesmit gadus veco, sarkano “Volkswagen” auto, kārtības sargi pamanīja, ka auto veic nepārliecinošus manevrus. Inspektori mirkli vērojuši braucamrīku un tad, nolēmuši, ka spēkrats tomēr būtu jāaptur, taču persona pie stūres domāja pavisam citādāk.

Sākumā auto piebremzēja, bet pēc tam strauji palielināja ātrumu.

Sākusies pakaļdzīšanās, taču “Volkswagen” stūrētājam nav izdevies atrauties un policijas busiņš, cieši sekojis, līdz auto pēc pāris straujiem pagriezieniem nonācis strupceļā - vietā, kur bija spiests apstāties. Sastaptā auto vadītāja kārtībsargiem apgalvoja, ka neesot pamanījusi policijas auto, bet vēlāk atzinās, ka braukusi bez tiesībām, nobijusies un bēgusi apzināti.

Protams, ka noskaidrojot šādus faktus, jaunā sieviete nonākusi aiz policijas busiņa restēm, kur nācies uzkavēties līdz notikuma vietā ieradušies ceļu policisti. Kā atklājušas tālākas sarunas, pārkāpējai jau iepriekš bijušas pamatīgas nepatikšanas par ļoti līdzīgu “veikumu” - viņa reiz pieķerta, vadot automobili un izmantojot svešu autovadītāja apliecību. Sieviete atzinās, ka nav nomaksājusi parādu valstij, tāpēc nevarot nokārtot pat “baltās” tiesības.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas