FOTO: Sipenieces pārsteidzošā līdzība ar ASV prezidenta kandidāti

tautaruna.lv 5.novembris 2020, 9:45
 
F64, Kaspars Krafts
Kaut gan ASV vēlēšanās pārsvarā tiek runāts tikai par Donaldu Trampu un Džo Baidenu, ir vēl citi kandidāti. Viena no viņiem ir Džo Džorgensone, kas latviešus sajūsminājusi ar savu neticamo līdzību mūsu pašu TV un radio personībai Baibu Sipenieci-Gavari.

ASV prezidenta vēlēšanās izvēle ir starp vairāk nekā diviem kandidātiem. Līdzās Republikāniskās partijas kandidātam Donaldam Trampam un Demokrātiskās partijas izvirzītajam Džo Baidenam tajos atrodami vēl citi, par kuriem tiek runāts krietni mazāk.

"Libertarian" kandidāte Džo Džorgensone par prezidenta vietu necīnīsies, jo balsu nav tik daudz. Tomēr viņa ir izpelnījusies lielu sajūsmu tepat Latvijā. Cillvēki sociālajos tīklos nebeidz jūsmot par viņas neticamo līdzību ar mūsu pašu TV un radio personību Baibu Sipenieci-Gavari.
View this post on Instagram

A post shared by Jo Jorgensen (@jorgensen_2020) on

View this post on Instagram

A post shared by Jo Jorgensen (@jorgensen_2020) on

Baiba Sipeniece-Gavare ir radio "Star FM" rīta raidījuma "Zoopasta" un šova "Saimnieks meklē sievu", kā arī pasākumu vadītāja.

ASV šobrīd notiek prezidenta vēlēšanas, kurās izšķirsies vai Baltā nama saimnieks turpinās būt republikāņu pārstāvis Donalds Tramps, vai arī viņu nomainīs demokrātu izvirzītais bijušais viceprezidents Džo Baidens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas