Magone ar bērniem uz laiku grasās pamest Latviju

tautaruna.lv 5.novembris 2020, 10:45
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Latvijas šovu zvaigzne Magote Šutoviene atklājusi, ka kopā ar bērniem grasās doties uz Angliju pie vecākā dēla Roberta.

Kā STV Pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra" stāsta Magone, viņai šobrīd attiecības ar Roberta tēti esot ļoti sliktas un arī viņa līgava Magoni neieredzot un noskaņojot dēlu pret māti. Tāpēc Magone nolēmusi kopā ar pārējiem bērniem doties uz Angliju, spītējot Covid-19 pandēmijai.

Magone atklāj, ka vecāko dēlu nav redzējusi pusgadu un arī jaunākie bērni ar brāli neesot ilgi tikušies, bet jaunāko ģimenes atvasi Roberts vispār nav redzējis.

"Tās ir smagas emocijas iekšā man kā mammai. Raimonds brauks līdzi, arī viņi nav tikušies gadu. Meitenīte brauc līdzi, viņa vispār brāli nav redzējusi. Tur iesaistītas vairākas dzīves un dažādu vecuma grupu cilvēki. Man pilnīgi nav saprotams, kā tas viss notiks," emocionāla ir Magone.

Jau vēstījām, ka Magone attāluma dēļ un jaunā koronavīrusa pandēmijas ietekmē ar dēlu pēdējo reizi tikusies šī gada sākumā.

"Laiks iet ātri un vēja spārniem lido. Nu, jau būs gads riņķī, kad Roberts pagājušajā vasarā bija Latvijā un ar mums kopā mēnesi dzīvoja Priekulē. Raimonds nav redzējis Robertu gadu. Arī Fēnikss. Un maziņā vispār nav brāli redzējusi un viņi nav pazīstami. Ir sāpīgs moments, ka puse ģimenes paliek ēnā," stāsta Magone.

Viņa neslēpj, ka ļoti skumst pēc dēla, jo kā māte vēlas viņu "samīļot, gribas blakus sev sajust tā kā siltumu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas