Atklāj detaļas par traģisko avāriju uz Bauskas šosejas

tautaruna.lv 5.novembris 2020, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video
Trešdien kāda kravas automašīna nonākusi upē Baldones novadā, bet pirms tam notikušajā sadursmē ar vieglo spēkratu smagas traumas guvis mazākā braucamrīka šoferis, viņa dzīvību glābt nebija iespējams, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Uz asfalta izkaisītas lauskas mirkst motoreļļā, bet grāvī viens uz jumta, otrs uz sāna guļ no brauktuves nolidojušie spēkrati - ”Toyota Picnic” un tālāk, pie Misas upes, baļķvēdējs ”Scania”. Tādas ir sekas frontālajai sadursmei uz šosejas Rīga-Bauska 31. kilometrā.

Šajā baisajā negadījumā palikt dzīvam palaimējās tikai smagās mašīnas ”Scania” vadītājam, tālbraucējam no Lietuvas, bet vieglā auto stūrētajam dzīvība aprāvās īsi pēc sadursmes. Baļķvedēja šoferis atceras pēdējās sekundes pirms nonākšanas grāvī, ”Toyota” uz ceļa uzvedās savādi, proti, iebrauca pretējā joslā bez jebkāda iemesla.

“Es braucu no Rīgas puses uz Lietuvu. Viņš brauca no Iecavas uz Rīgas pusi. Viņš pēdējā sekundē izbrauca uz pretējo pusi, nebija neviena auto, ko apdzīt, nekas cits. Izbrauca uz pretējo pusi un man labā sāna ritenī spēcīgi ietriecās. Es nepaspēju noreaģēt,” par notikušo stāsta ”Scania” vadītājs Eimants.

Līdz ar mediķiem un ceļu policistiem avārijas vietā atsteidzās ugunsdzēsēji. Tieši glābēju tehnika šoreiz bija vērojama īpaši kuplā skaitā. Dežurēja autocisternas, ierādās glābšanas darbu vadītāji, lai koriģētu seku novēršanu, piesaistīti arī specializēti auto ķīmisku vielu savākšanai, jo no avarējušā ”Scania” baļķvedēja iztecēja dīzeļdegviela un piesārņoja Misas upi.

Notikuma vietā ilgāk nekā septiņas stundas bija apgrūtināta satiksme un auto plūsmu regulēja ceļu policisti, laižot mašīnas pa vienu joslu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas