Kāpēc Midltonei liedza atvadīties no mirstošās karalienes

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 1:00
 
Scanpix/ZUMA Press
Brīdī, kad karaliskā ģimenē devās uz Skotiju, lai atvadītos no Lielbritānijas karalienes Elizabetes II, Velsas princese palika Vindzoras pilī kopā ar bērniem, ziņo dailymail.co.uk.

Jau kādu laiku karaliskās ģimenes attiecībās valda nesaskaņas. Medijos šī spriedze vainojama ar aktrises Meganas Mārklas pievienošanos karaliskajai ģimenei.

Īpašu uzmanību piesaistīja notikumi, kas valdīja Vindzoras pilī, kad karaliskā ģimene atvadījās no Elizabetes II. Lai gan brāļu - Viljama un Harija sievas ir atšķirīgas, par ko liecina arī karalisko pienākumu izpilde, Lielbritānijas karalis Čārlzs III liedza atvadīties no karalienes abām - gan Keitai, gan arī Meganai, oponējot, ka sievām nav jābūt blakus šajā nozīmīgajā brīdī, lai gan karalienes vedekla Sofija Veseksa devās līdzi ģimenei, lai atvadītos.

Arī Daily Telegraph karalis uzsvēris:

Tikai bērniem un mazbērniem ir jābūt šajā brīdī kopā ar karalieni. Sievām nav piemērots doties līdzi.

Tāpat biogrāfs Roberts Džobsons, kas ir grāmatas "Mūsu karalis" autors, atzinis, ka Velsas princese Keita Midltone ir jutusi aizvainojumu. Piebilstot, ka Megana Mārkla jo īpaši netika vēlēta šim atvadu brīdim. Tāpēc tika liegta iespēja būt blakus karalienes dzīves pēdējiem brīžiem. Tā vietā liekot abām pieskatīt bērnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas