Rusiņa lieta: Cilveki dusmās vārās par policijas nolaidību

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 11:50
 
Valsts policija
Valsts policija turpina meklēt par sievietes slepkavību aizdomās turēto Leonu Rusiņu un aicina iedzīvotājus iesūtīt izmeklētājiem foto un video materiālus, kuros varētu būt fiksēts aizdomās turamais.

Jau ziņots, ka 16.aprīlī Jēkabpils novadā sava bērna un mātes acu priekšā tika nogalināta 1983.gadā dzimsi sieviete. Slepkavību pastrādāja viņas bijušais vīrs Leons Rusiņš, kurš mēnešiem ilgi sievietei draudēja un viņu vajāja, par to regulāri tika ziņots policijai, bet sieviete pasargāta netika.

Portāls "Delfi" vēsta, ka letālais uzbrukums aprīlī nebija pirmā reize, kad Rusiņš uzbruka sievietei ar nazi. Viņas radi stāstījuši, ka uzbrukums noticis arī 2022.gada 18.februārī pie iepirkšanās centra "Sēlija". Rusiņš tur sievietei uzbrucis ar nazi, no kā palikušas skrambas no naža griezieniem uz sejas un rokām. Par to Rusiņam piemēroja 500 eiro sodu.

Līdzīgas problēmas radušās arī citai Rusiņa bijušajai dzīvesbiedrei, kuru arī viņš pēc izšķiršanās sācis terorizēt. Arī šī sieviete uzsvērusi, ka no tiesībsargiem īsti gaidīto palīdzību nav saņēmusi - viņa rakstījusi iesniegumus policijai, vēstules Valsts prezidentam un tiesībsargam, taču "tas neko nedeva".

Soctīklos cilvēki neslēpj sašutumu par policijas darbu pirms un pēc slepkavības.

Romans: Visvairāk tracina, ka tiem idiotiem nav nekādas vainas apziņas. Pat neviena pušplēsta vārda, kur nu vēl nožēlas un sapratnes par to, ka ir dzinuši luni un darījuši tieši tik daudz, lai nepārmestu, ka nav parkāpuši kādu likuma pantu,nevis tik, lai novērstu cilvēku bailes. Mīzalas.

Omega: Kaut kas pašā saknē nav pareizi! Iestādes, kuras pārtiek no iedzīvotāju nodokļiem nespēj/nemāk/negrib atstrādāt saņemto naudu, bet attaisnojumus ražo un darba grupas veido cik tik uziet.

HD: Visiem kam ir bijis sakars ar Jekabpils policiju ir skaidrs ka bezdarbiba ir viņu moto.

Kaspars: Fascinē policijas “mums trūkst resursi”. Kur iedzen paši sevi ar savu bezdarbību. Kā rezultātā jātērē milzu resursi šādiem meklēšanas pasākumiem. Vai arī vienkārši tvīts izklausās pēc mega MOST WANTED paziņojuma.

Sun: Šādas personas parasti pašnāvību neizdara, ja vien nav pilnīgā bezizejā (Hitlers, piemēram), bet ļoti grib dzīvot, (Rogoļevs, Putins, piemēram).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:06

Jaunākās diskusijas