FOTO: Negaidīti brauciena laikā pārstāj darboties Lielbritānijas lielākais karuselis

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 20:20
 
unsplash.com
Izklaides parka "The Big One" apmeklētāji Blekpūlā, Apvienotajā Karalistē, piedzīvojuši nervus kutinošu situāciju. Vēloties izbraukt ar karuseli, tas pēkšņi pārstāja darboties un izklaides cienītājiem nācās ar kājām doties lejup pa 72 metrus augsto karuseli, vēsta "The Sun".

Kā vēsta medijs, tad karuselī brīdī, kad tas pārstāja darboties, atradās vairāki desmiti cilvēku.

Nepatīkamais starpgadījums notika pagājušās nedēļas svētdienā.

Karuselis, kuru dēvē par amerikāņu kalniņiem, pēkšņi salūza. Tas pārstāja darboties un visiem cilvēkiem, kas tajā atradās, nācās mērot ar kājām nervus kutinošu ceļu atpakaļ uz zemes. Karuselis apstājās 72 metru augstumā.

Kā vēsta atrakciju parka pārstāvji, tad karuselis pārstāja darboties tehnisku problēmu dēļ. Brauciena laikā iedarbojās drošības sistēma, kā rezultātā karuselis apstājās.

Atrakciju parka personālam bija nepieciešamas 30 minūtes, lai visus izklaides cienītājus nogādātu atpakaļ uz zemes. Kā tiek ziņots, tad šis ir lielākais karuselis visā Apvienotajā Karalistē.

Kā izrādās, tad šī nav pirmā reize šomēness, kad šis karuselis pēkšņi brauciena vidū apstājas. Pirmo reiz tas tika apturēts 11. aprīlī, kā tiek ziņots, tad tas notika slikto laika apstākļu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas