AUDIO. Izbaudi, kā ir dzīvot vietā ar skatu uz operu; "Cik ilgi šī spīdzināšana vēl turpināsies?"

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 3:00
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Ja kāds domā, ka vakaros un naktīs var klausīties opermūziku, tas stipri maldās - naktmieru traucē nakstkluba dārdoņa, kas neļauj nedz mierīgii vakaros atpūsties, nedz naktīs izgulēties.

Pie ieraksta "Twitter" ievietots skaņu celiņš, kurā dzirdama tehno mūzika ar smagiem basiem. "Šādi Rīgā nakts laikā skan "kokteiļbārs" dzīvojamās mājās ārpusē, mājai trīc visi stikli. 2 naktī 5 stāva kaimiņi kārtējo reizi izsaukuši policiju, bērns piecēlies, nevar dēļ basiem gulēt. Cik ilgi šī spīdzināšana vēl turpināsies?"

Autore papildina: "Šis jautājums nav sakārtots no wild 90tiem, mana mamma ar to desmit gadu cīnījās, aizgāja citur dzīvot, klubs aizvērās, izremontējām smuko szīvokli ar skatu uz operu, tagad cīņas stafeti pārņemu es. Tas ir necilvēcīgi, kas notiek vienā no EU galvaspilsētām."

"Jā, un tā 8 stundas no vietas, 6.00 rītā var iet gulēt. Nezinu no kura gadsimta šāda spīdzināšanas metode paņemta?"

Komentētāji izsaka līdzjūtību: "Jūtu līdz! Kāpēc Rīgā ir arī klusais centrs? Vai tur ir klusi pa naktīm, salīdzinot ar skaļo centru? Es no laukiem. Estrādi gan savulaik dabūjām prom savā mazpilsētā, kas pa vasaras brīvdienu naktīm tiranizēja pusi pilsētas pāris gadus."

"Paredzu, vienkāršāk šo klubu nopirkt, nekā sagaidīt reakciju no atbildīgām personām!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas