"Nekrofīlu zeme"; Krievu kareivji bučo sen miruša admirāļa mirstīgās atliekas

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 4:00
 
Scanpix
"Twitter" publicēts ieraksts, kas liecina, ka pirms vairāk kā 200 gadiem mirušais admirālis Ušakovs ir ekshuminēts, līķis sadalīts un tā daļas izvadātas pa visu plašo Krievzemi.

Ieraksts "Twitter": "Kā izrādījās, sen mirušā admirāļa Ušakova atliekas ir ne tikai izraktas un transportētas pa visu garīgi stipro zemi, bet izrādījās, ka dažas līķa daļas nogrieza arī Krievijas pareizticīgās baznīcas kalpi, lai tās izplatītu dažādās pilsētās un nopelnītu ar to vēl vairāk naudas.
Cilvēki skūpsta šīs "relikvijas". Starp citu, to dara ne tikai neizglītotas vecmāmiņas, bet arī Krievijas armijas karavīri. 21. gadsimta augsto tehnoloģiju lielvalsts, NATO lielais drauds."

Ieraksts papildināts ar fotogrāfijām un video.

Komentētāji: "Nekrofilija un fetišisms. Bet pastāstiet par to jebkuram "pareizticīgajam", tas ir tāpat kā ar nostāju pret karu."

"Tā ir līķa apgānīšana, sasodīts!"

"Jebkuru relikviju, lietu, dēļu, ēku un cilvēku pielūgšana ir skaidri aizliegta gan Vecajā, gan Jaunajā Derībā. To tieši sauc par pagānismu, viltus dievu un elku radīšanu. Prātam nav saprotams, kā katram izdodas aizmirst šo faktu vairāk nekā 2000 gadu garumā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Būsim patiesi svēto miesas pielūdz ne tikai ortoksālā bazncā. Arī katoļiem ir svēto galvas,kristus miesa .Tomēr nezināju,ka bučo nevis zārka (kapenes ) krustu bet d'xīvu ,balzamētu miesu. Brrr...Gan Rīgā un visā Latvijā visās ortodoksālajās baznīcās ir kāda miesa.Aleksandra Ņevska u.c.

24.aprīlis 2023, 19:37 Atbildēt

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas