"Visefektīvākais ir kovārņa izbāzenis"; tvitertautas padomi, lai mašīnai nekas nenotiek

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 12:34
 
pixabay.com
Īstu asprātību okeānu izraisījis no Māmiņu kluba konta pārpublicēts sievietes jautājums, kurā viņa vēlas zināt, ar ko no ezotēriskajām lietām aprīkot jauno automašīnu, lai braukšana būtu droša.

Sieviete raksta: "Vēlos iegādāties savu pirmo auto. Radās jautājums no ezotērikas viedokļa. Ko liekat mašīnās, lai aizsargātu tās no negadījumiem? Zinu, ka raganiņas figūriņu mēdz iekarināt. Varbūt vēl ir kas?"

Tikai daži no neskaitāmajiem ieteikumiem: "Kadiķa zaru saišķi pie spoguļa un pirms katra brauciena drusku piesvilināt un nopūst, lai tie dūmiņi sargā no mošķiem. Labi palīdz arī drošības siksnu apdare ar Lielvārdes jostu. Un aizmugurē uzraksts “latviete” jau pats par sevi."

"Ieteicu aizvest uz baznīcu, lai mācītājs iesvēta un aplaista ar svētīto ūdeni."

"Es ieteiktu ielikt mašīnā psihiatru."

"Vajag pa pakavam pieskrūvēt pie visām ārējām metāla detaļām.. tad jupis netiks iekšā.."

"Visefektīvākais ir kovārņa izbāzenis. Bagāžniekā var ievietot enerģētiski uzlādētu oļu maisu, jo vairāk, jo labāk. Aizmugurējam sēdeklim pārklāt vilnas segu ar ausekļa simbolu."

"Mēnessgaismā - uz austrumiem tekošā upē lasītus oļus bardačokā, luztu priedes zaru bagažniekā, saulrietā vāktas piejūras smiltis zem paklājiņiem, gobas zaru vainadziņu ap spoguļiem kā arī asinszāli ap drošības jostu…"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas