Palika karājoties šņorē....vīrietis pastāsta par kādu nelāgu atgadījumu, dodoties izbraucienā

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 12:00
 
Pixabay
Jānis vietnē "Facebook" pastāsta par kādu nelāgu atgadījumu, dodoties izbraucienā pa mežu.

"Draugi! Kam patīk moticikli un atpūta pie dabas! Esat uzmanīgi braukājot pa meža ceļiem un taciņām. Sodien braucu pa Niniera mezu izbaudot jauko laiku un svaigo gaisu... Līdz brīdim kad mans spekrats aizbrauca bez manis un es paliku karājoties sņorē un uzmetot salto... Paldies dievam, viss pa lielam kārtībā, tikai drēbes čupā .. aparāts apskādēts un pašam mazs šoks bija.. kāds gudrīts vai mazie gudrīši bij izdomājuši baigo joku un pāri celiņam pārvilkusi sņori no koka uz koku! Protams skatototies uz bedrem un akmeņiem nepievērsu uzmanību acu līmenī.. lūk rezultāts.. Esat uzmanīgi lūdzu. Un, nē, tas nebija privātīpašums vai kād aizsargājams mežs, bet vienkārši celiņi apkārt ezeram, kur visa bērnība ar riteņiem nobraukāta. Un man nav nekāds super skaļais motocikls, kas biedēja zvērus," raksta Jānis.

Cilvēki komentāros sadalījušies divās viedokļu frontēs - vieni norāda, ka ar motociklu nav ko apkārt braukāt par meža ceļiem, citi nosoda šādu neapdomīgu rīcību - vilkt pāri ceļam striķus.

Jau ziņots, ka Madonas novadā, iebraucot pār ceļu pārvilktā trosē, miris kvadricikla vadītājs, informēja Valsts policijā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot kvadriciklu, iebrauca pār ceļu novilktā trosē. Cietušais no gūtajām traumām mira.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas