Vīrietis, kas nomira kruīza laikā, nedēļu turēts dzērienu ledusskapī

tautaruna.lv 30.aprīlis 2023, 15:00
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Floridas iedzīvotājs Roberts Džonss nomira no sirdslēkmes 2022. gada 15. augustā uz kruīza kuģa. Gandrīz pēc nedēļas viņa ķermenis tika atdots tuviniekiem, izņemts no ledusskapja dzērieniem. Redzot, kas šajā laikā noticis ar mirušo, viņa ģimene bija šokēta un tagad vērsusies tiesā.

Vīriesa atraitne apgalvo, ka uzņēmums viņai solījis nodrošināt mirstīgo atlieku atrašanos īpašā morgā, taču solījumu nav varējis pildīt.

Ledusskapja nodalījums bija ievērojami siltāks nekā nepieciešams līķa pareizai uzglabāšanai. Tā rezultātā ķermenis bija progresējošā sadalīšanās stadijā, un ģimene nevarēja organizēt atvadu ceremoniju ar atvērtu zārku.

Tagad Džonsa 78 gadus vecā atraitne, kura pavadīja 55 gadus laulībā ar viņu, viņu divas meitas un trīs mazbērni pieprasa 1 miljona dolāru morālo kompensāciju.

Pārliecināti par pasažiera nāvi, apkalpes locekļi ieteica vecāka gadagājuma sievietei nogādāt vīra līķi uz zemes nākamajā pieturā Puertoriko vai atstāt to īpašā morgā, līdz kuģis pēc sešām dienām atgriezīsies Floridā. ASV iedzīvotāja izvēlējās otro variantu, rēķinoties ar piemērotiem apstākļiem savam mirušajam dzīvesbiedram, kuri diemžēl netika izpildīti.

Uz kuģa esošā personāla rīcība radīja nopietnu emocionālu traumu ģimenes locekļiem, jo ​​viņi redzēja vīra un tēva ķermeni, kas ir jau sadalījies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas