Nākotnes pētnieks prognozē, kāda būs dzīve pēc 100 gadiem

tautaruna.lv 4.maijs 2023, 12:40
 
unsplash.com
Pasaule pēc simts gadiem noteikti, ka būs pavisam citādāka nekā ir tagad. Futurologs un grāmatu autors Toms Čīsraits izsaka savas prognozes, kādas pēc 100 gadiem būs cilvēku savstarpējās attiecības, vēsta medijs "The Sun".

Nākotnes pētnieks jeb prognozētājs Toms Čisraits pauž savu viedokli par to, vai nākotnē cilvēki vēl dosies uz randiņiem, precēsies un kā tiks meklēti jauni partneri.

Izrādās, ka pēc pētnieka domām, nākotnē tie neprecētie cilvēki, kas meklēs nopietnas attiecības dosies īpaši organizētos atpūtas braucienos uz "Mīlestības salu", kur satiks līdzīgi domājošus cilvēkus, lai iepazītos. Šāda sala kalpos par vietu, kur ikvienai vientuļajai dvēseli atrast otro pusīti.

Bet tie cilvēki, kuri netieksies pēc romantikas un nemeklēs sev partneri, ikdienā dzīvos kopā ar robotu, kas pildīs viltus partnera lomu, kas palīdzēs ikdienas darbos.

Izrādas, ka nākotnē visai pierasta prakse šādiem cilvēkiem, kuri nevēlas attiecības ar citu personu, būs ielaisties intīmās attiecībās ar robotiem. Kopdzīvi ar robotu visbiežāk uzsāks tās personas, kuras vēlēsies attiecības bez saistībām.

Nākotnes cilvēki daudz vairāk novērtēs laiku, ko pavada kopā ar savu partneri, jo visa ikdiena tik aizvadīta virtuālajā realitāte, tāpēc brīžos, kad pāris būs kopā, viņi otram cilvēkam veltīs visu savu uzmanību.

Pētnieks min, ka arī laulības pēc 100 gadiem izskatīsies pavisam citādāk. Cilvēki veltīs ilgāku laiku tam, lai saprastu vai vēlas precēties, vai arī nē. Tāpēc nākotnē strauji pieaugs vidējais laulībā stājušos cilvēku vecums. Secīgi līdz ar to pieaugs arī vidējais vecums, kad pāri būs gatavi pasaulē laist atvases.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas