Uzņēmums meklē darbinieku, kas par četrciparu algu gatavs skatīties filmas

tautaruna.lv 4.maijs 2023, 11:20
 
unsplash.com
Kāds uzņēmums piedāvā pavisam interesantu darbu, kurā nav smagi jāpiepūlas, bet tikai jāvelta vairākas stundas savas dienas vienam noteiktam uzdevumam, kā rezultātā var nopelnīt veselus 1000 ASV dolārus, vēsta medijs "UPI".

Uzņēmums "FianceBuzz" meklē darbinieku, kurš būtu gatavs noskatīties visas filmas "Ātrs un bez žēlastības" daļas, tostarp arī gaidāmo jauno filmas daļu, un aprakstītu visas ekrānā redzamās autovavārijas.

Darba sludinājumā norādīts, ka izvēlētajam kandidātam būs nepieciešams noskatīties visas filmas daļas. Tās skatoties nepieciešams veikt vienu vienkāršu darbu. Ik reiz, kad tiek attainota avārija, nepieciešams to aprakstīt, tostarp, cik liels bija negadījums, cik lieli bija zaudējumi, cik automašīnas avārijā iesaistītas.

Uzņēmums vēlas apkopot informāciju par filmā redzētajām avārijām, lai pēcāk analizētu un novērtētu "franšīzes pārgalvīgās braukšanas ietekmi uz apdrošinātājiem" jeb kā pēc filmās attainotajām avārijām ir mainījušies cilvēku autobraukšanas paradumi un kā tie ietekmējuši apdrošinātājus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:44

Jaunākās diskusijas