Gardēdis izsakās skarbi par pieredzi Remzija restorānā

tautaruna.lv 4.maijs 2023, 19:35
 
The Canadian Press/Press Association Images/Scanpix/Leta
Gordons Remzijs ir viens no slavenākajiem šefpavāriem pasaulē. Ieturēt maltīti viņa resotrānā ir daudzu gardēžu lolots sapnis. Šāds sapnis bija arī kādam vīrietim, taču patīkamās pieredzes vietā viņš no restorāna iznāca pamatīgi vīlies, vēstīts "Mirror".

Nelaimīgais klients ar savu pieredzi dalījās tiešsaistē, sūdzoties par visu, kas viņu neapmierināja.

Vīrietis apmeklēja "Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen and Bar" restorānu Liverpūlē, Lielbritānijā.

Viņš tiešsaistē minēja, ka jau sen vēlējās iegūt pieredzi šāda līmeņa restorānā, pie tam vēl slavenā Remzija restorānā. Viņš bija ilgi sapņojis nogaršot vienu īpašu ēdienu - liellopu velingtonu.

Uz restorānu viņš bija devies kopā ar draugu. Pēc maltītes viņi bija šokā par pasniegto rēķinu, jo uzskatīja, ka ēdiena cena neatbilst tā kvalitātei. Rēķins bija 239 mārciņu liels.

"Gaidīju vairākus gadus, lai nogaršotu īstu liellopu gaļas velingtonu Gordona Remzija restorānā, un šovakar bija tā nakts," sākumā tiešsaistē rakstīja vīrietis. Pēcāk viņš turpināja un atzina, ka pretēji cerībām tā bija šausmīga pieredze. "Šausmīga pieredze, ēdiens bija pamatīgi pārcentos, un tas nebija ļoti labs."

Gardēžiem uzkodā tika pasniegts neliels tunča gabaliņš, četri vistu spārniņi un liellopa gaļas šķēle. Pamatēdienā viņi baudīja jau iepriekš minēto liellopa velingtonu ar kartupeļu biezeni, bet saldajā - šokolādes fondantu un siera kūku.

“Absolūti pretīgs ēdiens, kas netika pagatavots pēc nekādiem izciliem standartiem," skarbi kritizēja gardēdis. Vietnē "Google", kur tika iesniegta atsauksme, restorāns ir novērtēts ar 3,9 zvaigznēm.

Šī nav pirmā reize, kad Remzijam celta neslava pārāk dārgiem ēdieniem viņa restorānos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas