Pavisam nelāga situācija! Pāris nezinot izsolē nelikumīgi iegādājas māju

tautaruna.lv 4.maijs 2023, 16:40
 
unsplash.com
Džese un Džekija Morkrofti no Austrālijas pirms pieciem gadiem izsolē iegādājās, viņuprāt, savu sapņu māju. Nesen pāris piedzīvoja pamatīgu izbrīnu, kad viņi bija spiesti izvākties no sava īpašuma, jo tas viņiem patiesībā nepiederot, vēsta "Daily Star".

Pāris pirms pieciem gadiem izsolē par 1,2 miljoniem Austrālijas dolāru iegādājās savu sapņu īpašumu. Viņi bija ļoti laimīgi līdz brīdim, kad saņēma satraucošu ziņo no Kvīnslendas Augstākas tiesas, kura lēma, ka māja, kurā pāris dzīvo, viņiem nepieder.

Tiesas rīcībā esošie dokumenti liecina, ka īpašums, kuru iegādājās pāris, joprojām atrodas uz iepriekšējās īpašnieces, 83 gadus vecās Hindas Isas, vārda.

Kā stāsta amatpersonas, tad seniore sazinājās ar īpašumtiesību reģistru un sacīja, ka ļaunprātīgi noziedznieki ir no viņas pirms pāris gadiem izkrāpuši īpašumu un to ieķīlājuši. Sieviete īpašumtiesību reģistrā apgavoja, ka viņa nav labprātīgi pārdevusi savu māju un par to neesot saņēmusi nekādu naudu.

Viņa apgalvoja, ka viņas paraksts uz īpašuma pārdošanas dokumenta ir viltots.

Šobrīd pāris tiesas zālē cīnās pret seniores meitu, kura ir likumīgā īpašuma mantiniece. Jo kā izrādās, tad ne tikai viltoti ir dokumenti, kas liecina, ka seniore ir nolēmusi ar izsoles palīdzību pārdot sev piederošo ēku, bet arī līgums, kuru parakstīja pāris par īpašuma iegādi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas