Sīkums vai traģēdija? Ģimene vēlas kompensāciju par pārāk aukstu baseina ūdeni villā

tautaruna.lv 4.maijs 2023, 18:20
 
unsplash.com
Kāda ģimene bija devusies uz Lansarotes salu, Spānijā, lai baudītu laiskas brīvdienas. Tomēr viņu atpūtu "pamatīgi sabojāja" villā notiekošais, vēsta "The Sun".

Gulnara Adomene kopā ar vīru un četriem bērniem devās atpūsties "Playa Balanca" villā, par to maksājot 133 mārciņas diennaktī.

Tomēr sieviete min, ka par spīti lielajai naudas summai un solītajai patīkamajai atpūtai, viss ģimenes brauciens tika izbojāts vienas lietas dēļ, kurā vainojams villas īpašnieks.

Sieviete min, ka atvaļinājumu izbojāja villā esošā baseina ūdens temperatūra, kas bija par sešiem grādiem vēsāka nekā solīts.

Gulnara stāsta, ka sludinājumā tika teikts, ka villas baseina ūdens būs 30 līdz 32 grādus silts, taču realitātē tas bija vien 24 grādus silts.

“Mana deviņgadīgā meita ielēca [baseinā], bet palika tikai tur desmit minūtes. Viņa no tā iznāca pārsalusi," saka Gulnara.

Sieviete ir sazinājusies gan ar vietni, kurā rezervēja villu, gan tās īpašnieku, ka vēlas atgūt naudu par samaksāto atpūtu, jo jūtas piekrāpta.

"Esmu ļoti sarūgtināta un vīlusies par šo situāciju. Tas bija īsts murgs," sašutusi ir sieviete.

Tikmēr villas īpašnieks norādā, ka tā bijusi ģimenes vaina, kāpēc baiseina ūdens bijis tik auksts. Viņš stāsta, ka ģimene naktī nebija pārklājusi baseinu ar specializēto pārvalku, tāpēc ūdens strauji atdzisa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas