"Ārkārtīgi sāpīgi." Britu aktiera mīļotajai diagnosticē nāvējošu slimību

tautaruna.lv 4.maijs 2023, 14:40
 
unsplash.com
Britu aktieris, komiķis Bobijs Davro atklāj, ka viņa ģimeni skārusi liela nelaime. Viņa līgavai Vikijai ir atklāts vēzis. Kā izrādās Vikija šobrīd cīnās ar tieši tādu pašu slimību, kāda savulaik tika diagnosticēta viņas tēvam, kas slimības dēļ devās mūžībā, vēsta "Daily Star".

Intervijā medijiem aktieris atklāj, ka viņa līgavai Vikijai Raitai atklāts aizkuņģa dziedzera vēzis.

"Mans labākais padoms kādam, kurš atrodas līdzīgā stāvoklī, ir tāds, ka smiekli ir labākās zāles," ar asarām acīs sacīja Bobijs.

Viņš atklāj, ka smago diagnozi viņi ir uzzinājuši pagājušajā gadā.“Ir šausmīgi redzēt kādu tik skaistu kā viņa ar šo slimību. Tas ir tik skumji. Tas ir ārkārtīgi, ārkārtīgi, ārkārtīgi sāpīgi," sacīja Bobijs.

Kā izrādās, tad reiz arī Vikijas tēvam tika diagnosticēts tieši šāda paša veida slimība, kas diemžēl aizsauca viņu mūžībā.

Roberts Kristofers Nankevils, kas labāk pazīstams kā Bobijs Davro, ir britu aktieris un komiķis. Viņš televīzijā debitēja 1981. gadā ar lomu "Live from Her Majesty's", kam sekoja dalība televīzijas šovā "Copy Cats". No 2007. līdz 2008. gadam Davro attēloja Vinniju Monksu BBC One ziepju operā "EastEnders".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas