Bārmenis ar veiklu triku izglābj klientes no uzmācīga vīrieša

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 2:30
 
unsplash.com
Trinitija ar draudzeni bija devusies uz kādu Floridas bāru, lai baudītu laisku atpūtu. Kāda cita bāra apmeklētāja uzmācīgā rīcība draudēja jauko vakaru pārvēst "murgā", ja vien viņas nebūtu izglābis iestādes darbinieks, vēsta "The Sun".

Bārmenis pamanīja, ka divas klientes ar uzmācīgu uzvedību traucē kāds vīrietis.

Lai pārliecinātos par to, ka sievietes tik tiešām jūtas neērti un viņām ir nepatīkama vīrieša uzmācīgā rīcība, bārmenis nolēma diskrēti noskaidrot situācijas nopietnību.

Viņš devās pie sievietem ar itkā čeku. Bet tā vietā, lai pasniegtu čeku, viņš Trinitijai iedeva zīmīti. Uz tās bija rakstīts - "Ja šis puisis tevi traucē, pārliec savu zirgasti uz kreisā pleca, es viņam likšu doties prom, viņš man rada nepatīkamas sajūtas."

Sieviete tā arī izdarīja un bārmenis vārdā Makss devās pie vīrieša, un lika viņam doties prom no bāra.

Kā stāsta Trinitija, tad bārmenis devās pie vīrieša un sacīja, lai viņš liek mums mieru, jo mēs acīmredzami neesam viņā ieinteresētas. Vīrietis ar to nebija mierā, bārmenis un klients apmainījās ar vairākām asām replikām līdz beidzot uzmācīgais vīrietis devās prom.

Pateicoties Maksa rīcībai, tika novērsts nepatīkams starpgadījums, kas varēja eskalēties nopietnā apdraudējumā.

Abas sievietes bija ļoti pateicīgas bārmenim par jauko rīcību un ar stāstu dalījās sociālajos medijos. Pēc stāsta publiskošanas Makss saņēma neskaitāmus atzinības vārdus par savu rīcību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas